صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • جمهوری اسلامی اکنون دست برتر در میدان دیپلماسی و جنگ می باشد
  • کنترل تنگه هرمز در اختیار ایران است
  • تامین نان با کیفیت مطالبه به‌حق شهروندان است
  • بانوان سیدان پیشگام کارآفرینی و رونق اقتصاد محلی
  • درخشش مرودشتی ها در لیگ برتر تکواندوی کشور
  • 18 هدف مهم متعلق به ارتش شرور امریکا طی دو موج عملیاتی مورد هدف قرار گرفتند.
  • بازار فروش؛ مهم‌ترین مطالبه هنرمندان صنایع‌دستی مرودشت
  • مرودشت در مسیر کشاورزی نوین؛ از آبیاری هوشمند تا تغییر الگوی کشت
  • تجلیل از خانواده ورزشکار شهید پویا یزدانی
  • عبدالحسین نجفی به عنوان ریس جدید آب و فاضلاب شهرستان مرودشت منصوب شد.
  • دستگیری ۱۷ سارق در طرح امنیتی مرودشت
  • عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، به عضویت هیأت تحریریه دو مجله ISI منصوب شد.
  • چرا ایران زد؟ چه نتیجه ای گرفت؟
  • بازدید سیدمختار امیری فرماندار مرودشت از کارخانجات آرد و بیسکوئیت دادلی
  • آغاز فصل برداشت جو در مرودشت
  • شناسایی دومین دندانپزشک قلابی در مرودشت
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی گندم مرودشت
  • خون شهدا باعث نجات دین، اسلام ورشد مسیر انقلاب شده است
  • مردم منشأ قدرت کشور هستند
  • گزارش تصویری: مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در سیدان
  • پتروشیمی شیراز؛ آلودگی و بیکاری در مرودشت
  • دستگیری زن سارق طلاجات کودکان در مرودشت
  • بازدید معاون وزیر آموزش و پرورش از مدارس سما واحد مرودشت
  • بازدید شهردار و فرماندار مرودشت از پروژه های عمرانی شهرداری
  • رئیس جدید اداره مخابرات شهرستان مرودشت معارفه شد
  • مرودشت پیشتاز در جذب تسهیلات مکانیزاسیون
  • کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی در مرودشت
  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  •  

     

     

    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در مراسم تجلیل از خبرنگاران:
    خبرنگاران مجاهدان جنگ نرم رسانه ای هستند

    5896
    :كد
    دوشنبه 23 مرداد 1402

    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد: خبرنگاران مجاهدان جنگ نرم رسانه ای هستند.



    به گزارش مرودشت نما به نقل از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت، جلسه هم‌اندیشی و تجلیل از خبرنگاران حوزه انتخابیه شهرستان‌های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد با حضور فرماندار ویژه مرودشت، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از خبرنگاران این سه شهرستان برگزار شد.

     
    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و تبریک روز خبرنگار گفت: حضور در جمع خبرنگاران مایه افتخار و مباهات است. وی با بیان این‌که حضور در جمع خبرنگاران مانند حضور در جمع نظامیان سلحشور و فداکار، انسان را به وجد می‌آورد گفت: همان‌گونه که نظامیان در میدان جنگ روبروی دشمنان آب‌وخاک مبارزه و جان‌فشانی می‌کنند خبرنگاران نیز در میدان جنگ نرم رسانه‌ای مجاهدت می‌کنند.
     
    وی افزود: امروز، جنگ رسانه‌ای بسیاری از اذهان را آشفته کرده‌است لذا لازم است همه ما و به‌خصوص شما خبرنگاران، منشور اخلاقی رسانه‌ای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را مطالعه نماییم چراکه این منشور، حاوی نکات ریز و بسیار مهم فقهی، علمی و تخصصی در حیطه رسانه و رسالت خبرنگاری است و به همه آحاد جامعه ازجمله خبرنگاران به‌عنوان تهیه‌کنندگان خبر و مردم به‌عنوان مخاطبان خبر خط‌مشی می‌دهد.
     
    دکتر خوشبخت افزود: این‌که حضرت آقا در خصوص اخلاق رسانه‌ای و خبرنگاری، منشور اخلاقی تدوین نموده‌اند نشان‌دهنده‌ی جایگاه والا ومهم و رسالت خطیر خبرنگاری است. وی خاطرنشان کرد: این منشور حاوی مسائل مهم در خصوص شرایط نقد و انتقاد، عیب‌جویی و نق زدن رسانه‌ای، تخریب و انکار امتیازات، وظایف منتقد، تقوا، صداقت، عفاف، انصاف و... است.
     
    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت افزود: دشمن از بسیاری از این موارد در جهت تشویش افکار عمومی و ایجاد شکاف در جامعه استفاده می‌کند و قطعاً مطالعه منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در مقابله با دسایس دشمنان و خنثی‌سازی آن بسیار کارساز است. وی با بیان اینکه خبرنگار می‌تواند در بسیاری از مسائل جامعه تأثیر گذار باشد گفت: با تهیه‌ی اخبار امیدآفرین و تبیین حقایق و دستاوردها می‌توان در جامعه فضای مثبت ایجاد کرد و موجب ایجاد انگیزه در میان مدیران و مردم و رشد و توسعه کشور شد.
     
    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با ابراز خرسندی از حضور خبرنگاران حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در جلسه گفت: خبرنگاران به‌خصوص نقش و تأثیر مهمی در ایجاد شور و شوق انتخاباتی دارند و باید از این ظرفیت نهایت بهره را ببریم. وی افزود: دشمنان به‌دنبال ایجاد فضای ناامیدی و ریزش انتخابات هستند و سرمایه‌گذاری بسیار زیادی در این خصوص کرده اند. رئیس ستاد انتخابات شهرستان مرودشت خاطرنشان کرد: در اتفاقات سال گذشته شاهد آن بودیم که دشمنان تمام پیاده‌نظام خود را به میدان آوردند و تمام رسانه‌های آنان به‌صورت شبانه‌روزی کشور و نظام را بمباران خبری می‌کردند و با ایجاد اخبار نادرست و درشت‌نمایی ضعف‌ها و تحریف واقعیات تلاش داشتند مردم را روبروی نظام قرار دهند اما مانند قبل تمام نقشه هایشان نقش بر آب شد.
     
    وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع و لزوم تجمیع و تمرکز خبرنگاران و فعالان رسانه ای و ارتباط بهتر و نزدیک تر، در نخستین هفته حضورم در شهرستان دستور تشکیل کارگروه رسانه را دادم که این کارگروه با حضور خبرنگاران، مدیران روابط‌عمومی و فعالان رسانه‌ای تشکیل شده است.
     
    دکتر خوشبخت با ابراز تاسف از عدم برگزاری انتخابات خانه مطبوعات شهرستان مرودشت گفت: این تشکل صنفی در بسیاری موارد و بخصوص مسائل صنفی و حمایت از خبرنگاران بسیار مثمر ثمر خواهد بود و انتظار می‌رود اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سریعا نسبت به برگزاری انتخابات هیات رئیسه خانه مطبوعات اقدام نماید. وی افزود: با توجه به اینکه برگزاری انتخابات این تشکل نیاز به حضور حداقل بیست نفر از خبرنگاران واجد شرایط دارد و همچنین باتوجه به در هم تنیده بودن سه شهرستان مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در حوزه های گوناگون سیاسی، فرهنگی، جمعیتی و... پیشنهاد میکنم خانه مطبوعات بصورت مشترک با حضور خبرنگاران این سه شهرستان برگزار شود
     
    گفتنی است در ادامه این جلسه با تقدیم تقدیرنامه و هدیه از خبرنگاران و اصحاب رسانه تجلیل بعمل آمد.


     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2037
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari