
نام نویسی 40هزار نفردرطرح پزشك خانواده
|
957
|
:كد |
سه شنبه 26 تير 1391 |
|
40هزار نفردرطرح پزشك خانواده مرودشت نام نویسی كردند
|
از ابتدای ثبت نام طرح پزشك خانواده و نظام ارجاع ، تا كنون بیش از40 هزار نفر از مردم این شهرستان در این طرح نام نویسی كرده اند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان مرودشت، سید یدالله حسینی درجلسه طرح پزشك خانواده ، بیان داشت: همچنین 12 پزشک عمومی،پنج پزشک متخصص، هشت درمانگاه دولتی و خصوصی، 18 داروخانه، یك فیزیوتراپی تاكنون در طرح پزشك خانواده شهرستان مرودشت ثبت نام كردهاند و قرارداد با آنان منعقد شده است.
رییس ستاد اجرایی طرح پزشك خانواده شهرستان مرودشت ، از جمله مزایای این طرح را دسترسی آسان به پزشك، كاهش هزینه های درمانی خانواده ها، كنترل و پیشگیری از بیماری ها، كاهش و ساماندهی مراجعه به متخصص برشمرد و گفت: در سطح یك كه مراجعه به پزشك عمومی ودریافت داروست ، بیمار صرفا فرانشیز پرداخت می كند كه این موضوع به لحاظ مالی ، به نفع خانواده هاست.
حسینی افزود: طرح پزشك خانواده ، حلقه مفقوده نظام سلامت كشور بود كه به همت دولت و با پیش بینی و مصوب شدن هزینه ای به مبلغ 60 هزار میلیارد ریال درمجلس شورای اسلامی به عنوان یكی از طرح های راهبردی دولت دهم آغاز شد.
وی ادامه داد: امیدواریم این طرح عظیم و راهبردی كه هدفش اجرای عدالت درسلامت ، صرفه جویی و تسهیل دریافت خدمات پزشكی و نظام ارجاع و درمجموع زینت سلامت كشور است با همت متولیان امر و بر اساس راهبرد تعریف شده محقق شود.
منبع:روابط عمومی فرمانداری مرودشت
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|