صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • امیرمحمد علمداری و طاها اسفندیاری بر سکوی دوم ربات‌های جنگجو کشور
  • بیش از ۱۰ واحد آموزشی با آغاز سال تحصیلی افتتاح می‌شود
  • مردم بصیر ایران همیشه ثابت کرده‌اند که از توطئه دشمن نمی‌ترسند
  • چرا دانش انباشته مرمتگران مرودشت باید در صیانت از تخت‌جمشید و نقش‌رستم به رسمیت شناخته شود؟
  • کشف اموال باستانی در مرودشت
  • ۶ هزار متر از مسیر ورودی تخت‌جمشید مرودشت زیر تیغ بهسازی
  • مهدی رزمیان، پرچم افتخار مرودشت در گرندپری کره‌جنوبی
  • شکرهای قاچاق به مقصد نرسید
  • سارقان موکب‌ها و اماکن خصوصی مرودشت دستگیر شدند
  • بهره‌برداری از ۳۸ پروژه در هفته دولت مرودشت
  • ضرورت انسجام و شتاب‌بخشی به توسعه مرودشت
  • حمزه علیزاده سکاندار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت شد
  • دیدار استاندار فارس و فرماندار مرودشت از قهرمان هوش مصنوعی جهان
  • صرفه‌جویی مردم، تدبیر دولت، راهکار کاهش مصرف بنزین
  • محکومیت کابینت ساز متقلب در مرودشت
  • نجات کودک ۶ ساله مرودشتی از مرگ حتمی
  • استقبال پرشور از دانش آموز مرودشتی برنده مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی
  • فیلم/ تراستی‌ها کیستند و چگونه کار می‌کنند؟
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از مزارع مرودشت
  • توقیف خودرو با بیش از ۴۵۰ میلیون خلافی
  • آزادگان سرافراز، گنجینه‌های صبر، استقامت،ایثار هستند
  • با وجود جمعیت 200 هزار نفری از داشتن سینما محرومیم
  • دستگیری سارقان شلتوک در رامجرد مرودشت
  • صعود جمعی از فرهنگیان مرودشت به قله سبلان
  • هت‌تریک طلای فرهاد قلی‌زاده در وزنه‌برداری قهرمانی جوانان آسیا
  • در شرایط فعلی کشور، افزایش نرخ بنزین به صلاح نیست
  • هت‌تریک طلایی حمیدرضا: رکورد جهان شکست!
  • درخشش دیگر دختر پولادین مرودشتی در آوردگاه آسیایی نوجوانان
  • کمبود شدید فضای آموزشی در مرودشت
  • ساماندهی پسماندهای پزشکی درمانگاه‌های خصوصی مرودشت
  •  

     

     


    رفع تصرف 220 هکتار از اراضی بستر و حریم سد درودزن

    6800
    :كد
    سه شنبه 15 ارديبهشت 1405

    در سال گذشته افزون بر ۲۲۰ هکتار از اراضی بستر و حریم دریاچه سد درودزن شهرستان مرودشت، رفع تصرف و آزادسازی شد.




    در سال گذشته(۱۴۰۴) مدیریت منابع آب استان فارس با تعامل دستگاه قضایی و همراهی نیروی انتظامی افزون بر ۳۷۸ هکتار اراضی دولتی در نقاط مختلف استان رفع تصرف شده است.

    به گزارش مرودشت نما، سیاوش بدری با اعلام این خبر گفت: براساس قانون، حفر چاه و  هرگونه کشت در محدوده‌ی حرایم و بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و دریاچه سدها ممنوع است.

    وی با بیان اینکه طی سنوات گذشته تاکنون برخی افراد اقدام به تصرف و کاشت محصول در بخشی از اراضی تحت مالکیت یا مدیریت آب منطقه‌ای فارس کرده‌اند، افزود: هرگونه حفر یا تخلیه مجدد چاه‌ قبلی و کشت در اراضی دولتی محدوده حریم و بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و دریاچه سدها، به عنوان ”تصرف عدوانی اراضی دولتی و حفر چاه غیرمجاز”،  مورد پیگرد قضایی قرار خواهد گرفت.

    بدری با یادآوری اینکه از سنوات گذشته مقابله با متصرفان اراضی دولتی با همراهی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، توسط شرکت آب منطقه‌ای فارس انجام شده است، گفت: براساس آمارها طی سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۴ حدود ۷۰۱ هکتار اراضی دولتی با انجام ۸۰۹ عملیات، رفع تصرف و آزادسازی شده است.

    رئیس هیئت مدیره آب منطقه‌ای فارس اضافه کرد: تعداد ۶۸۰ مورد از عملیات‌های رهاسازی اراضی دولتی تصرف شده در اقصی نقاط فارس مربوط به سال‌های ۱۴۰۱ تا پایان ۱۴۰۴ بوده و منجر به آزادسازی حدود ۵۷۵ هکتار از زمین‌های حریم و بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و دریاچه سدهای استان شده است.

    وی با بیان اینکه بیشترین میزان تصرفات اراضی مربوط به محدوده‌ی دریاچه سدهای درودزن و ملاصدرا بوده است، اضافه کرد: طی سال گذشته و تنها در شهرستان مرودشت افزون بر ۲۲۰ هکتار از اراضی بستر و حریم دریاچه سد درودزن، رفع تصرف و آزادسازی شده است.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس خاطرنشان کرد: این شرکت بعد از ابلاغ اطلاعیه‌های عمومی و اخطاریه‌های کتبی و شفاهی و با طی مراحل قانونی و اخذ حکم از مقام قضایی، با همکاری و حضور عوامل نیروی انتظامی، عملیات رهاسازی و رفع تصرف اراضی حریم و بستر رودخانه‌ها و سواحل را اجرایی کرده است.

    رئیس هیئت مدیره آب منطقه‌ای فارس گفت: کشت در اراضی حریم و بستر رودخانه، مسیل و دریاچه سدها، علاوه بر اینکه تصرف عدوانی محسوب می‌شود، منجر به بروز مشکلاتی نظیر افزایش احتمال وقوع سیلاب‌های مخرب، تخریب محیط زیست، آلودگی آب و تضییع حقوق بیت‌المال و …. خواهد شد.
     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    184
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari