صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     

    طهماسبی فرماندار مرودشت
    تخصیص صد میلیارد تومان اعتبار به تخت جمشید از محل مسئولیت اجتماعی وزارت نفت

    6697
    :كد
    پنج شنبه 7 اسفند 1404

    طهماسبی فرماندار مرودشت در جلسه معارفه سرپرست جدید اداره میراث فرهنگی شهرستان خبر داد: تخصیص صد میلیارد تومان اعتبار به تخت جمشید از محل مسئولیت اجتماعی وزارت نفت



    باحضور فرماندار مرودشت انجام شد: معارفه محسن نجفی بعنوان سرپرست اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت 
    جلسه تکریم و معارفه روسای سابق و جدید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان باحضور طهماسبی فرماندار مرودشت و معاونین اداره کل میراث فرهنگی برگزار شد 

    فرماندار فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت در این جلسه بیان داشت: این سئوال در ذهن مردم شهرستان مرودشت وجود دارد که چرا این شهرستان علیرغم آنکه نخستین اداره میراث فرهنگی کشور در آن تاسیس شده و باوجود آثار تاریخی متعدد و مهم و حضور نیروهای مستعد و توانمند، وضعیت قابل قبولی در حوزه میراث فرهنگی ندارد. وی با بیان اینکه متاسفانه امروز این تلقی وجود دارد که اداره میراث فرهنگی شهرستان کاملا فراموش شده است گفت: اداره کل باید از اداره شهرستان و مدیر آن حمایت کامل بعمل آورده و در تمامی تصمیم گیری ها و جلسات مرتبط با شهرستان مرودشت، نظرات اداره میراث فرهنگی شهرستان را مبنای تصمیم گیری قرار دهد.

    مسعود طهماسبی با تقدیر از زحمات و پیگیری های مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: در یک مورد، اعتبار مجموعه تخت جمشید از محل درآمدهای نفت که سه سال بدون نتیجه مانده بود با پیگیری های جناب مریدی جذب و مبلغ صد میلیارد تومان اعتبار به این مجموعه جهانی تخصیص یافت که از این محل چندین پروژه عمرانی در محل تخت جمشید در حال اجراست.

    وی افزود: باید از نیروهای توانمند در میراث‌فرهنگی شهرستان حمایت شود تا با تکیه بر این نیروهای مستعد، امکان ایجاد تغییرات مثبت در شهرستان فراهم گردد. نماینده عالی دولت در شهرستان مرودشت خاطرنشان کرد: ما بدنبال آن هستیم که مرودشت بعنوان لیدر فرهنگی کشور شناخته و تثبیت شود اما در این مسیر با مشکلات متعددی روبرو هستیم بویژه در زمینه عملکرد و مدیریت، ادارات و دستگاه های فرهنگی دچار نوعی بیماری زمینه ای و بی عملی روبرو هستند که تلاش داریم با فعال سازی این ادارات و‌برنامه ريزي صحیح و کاربردی از این موانع عبور کنیم.

    وی ادامه داد: باید در هر جایگاهی که قرار داریم نهایت تلاشمان را در جهت بهبود اوضاع و پیشرفت امور انجام دهیم و اگر در این امر کوتاهی کنیم در واقع به خودمان و به کشورمان خیانت کرده ایم. فرماندار مرودشت تصریح کرد: میراث فرهنگی و صنعت گردشگری می‌تواند مولد و موتور محرکه توسعه و پیشرفت باشد و در همین راستا در شهرستان مرودشت و حتی استان فارس نیز تخت جمشید باید به خاستگاه توسعه تبدیل شود.

    وی خطاب به سرپرست جدید اداره میراث فرهنگی اظهار داشت: متاسفانه آثار اقتصادی و فرهنگی تخت جمشید را در شهر مرودشت مشاهده نمی‌کنیم و از همین روی باید بین میراث فرهنگی و مدیریت شهری ارتباط برقرار کنید و از سوی دیگر بدنبال تسهیل سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران باشید تا بتوانیم آثار توسعه ای تخت جمشید و دیگر آثار تاریخی را بیش از پیش در سطح شهرستان شاهد باشیم. طهماسبی در ادامه با تقدیر از زحمات و تلاش های سرپرست سابق اداره میراث فرهنگی شهرستان گفت: ایشان علیرغم آنکه از خارج از مجموعه میراث فرهنگی به این سمت منصوب شده بودند اما از تمام ظرفیت های موجود در جهت رفع مشکلات و توسعه حوزه میراث فرهنگی و گردشگری استفاده کردند.

    گفتنی است در پایان این جلسه از زحمات و تلاش های مرتضی خدابخشی سرپرست سابق اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مرودشت تقدیر بعمل آمده و محسن نجفی با حکم مدیرکل بعنوان سرپرست جدید این اداره معارفه و منصوب شد.

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    22
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari