
سرنوشت چندهزار نفر در دستان فرماندار مرودشت
|
6621
|
:كد |
جمعه 16 آبان 1404 |
|
|
گام بلند شورای اسلامی کناره در راه شهر شدن این روستا
|
|
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی روستای کناره، اعضای این شورا به همراه دهیار،با هماهنگی و پیشنهاد نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، ضمن حضور در وزارت کشور، پیگیر مسئله "شهر شدن کناره" شدند.
بنابراین گزارش، اعضای شورا با همراهی اسفندیار عبدالهی ضمن دیدار با عباس علیپور، مدیر کل تقسیمات کشوری و همچنین خانم دکتر عاملی معاون ایشان، در مورد روستای کناره و پتانسیل ها، دلایل و نیازمندی های آن در راستای شهر شدن صحبت کردند.
اسفندیار عبدالهی با بیان اینکه کناره با وسعتی بیش از ١٢٠ کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر هشت هزار نفر هنوز با دهیاری اداره می شود گفت: متاسفانه سالهاست که دیگر با بودجه دهیاری امکان خدمات رسانی به مردم شریف کناره وجود ندارد. بزرگترین روستای استان فارس الان بایست بعنوان شهر تعریف شود تا بتوان بر پایه ی بودجه بیشتر، امکان ارائه دسترسی بهتر و بیشتر به انواع خدمات را فراهم کنیم.
عبدالهی با تشریح موقعیت جغرافیایی کناره گفت : تنها حدود سی درصد کناره در محدوده شماره یک میراث فرهنگی ست و با توجه به اینکه گستره ی بیشتر آن در حریم دو می باشد و نیز توسعه عملا به سمت شرق و خارج از حریم است، بایست هرچه سریعتر دستورات و هماهنگی لازم برای تبدیل این روستا به شهر اتخاذ گردد.
در پایان این جلسه مقرر شد مدیر کل تقسیمات کشوری شخصا در کمتر از ده روز آینده بازدید میدانی از روستای کناره بعمل آورده و با هماهنگی فرماندار شهرستان، نامه نگاری های لازم در خصوص مسئله شهر شدن آن انجام پذیرد.
لازم با ذکر است موافقت و نامه نگاری فرماندار شهرستان از مهمترین بخش های فرایند شهر شدن است و اکنون مردم کناره امیدوار و خواهان همکاری بیش از پیش مسعود طهماسبی هستند.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
|
| نظرات بینندگان |
|
|
| ارسال نظرات |
|
|
|
|