صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقامتگاه های بوم گردی روستای کندازی؛ جایی برای آرامش
  • راهپیمایی 22 بهمن ماه نمایش اقتدار و همبستگی واتحاد ملت ایران اسلامی است
  • بهره‌برداری از چندین پروژه‌‌ عمرانی در شهر سیدان
  • فرماندار مرودشت: دهه فجر به صحنه امیدآفرینی تبدیل شود
  • تروریست پدرتان است!
  • انتخابات عیار سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است
  • سپاه مظهر دین ودفاع از اسلام است
  • روستای کندازی نگین گردش و هنر
  • وقتی یک ملت بدهکار می‌شود
  • دلنوشته ای برای قاسم های مرودشت
  • ۹۹درصدروستاهابخش سیدان ازگاز برخوردارشده اند
  • حسین بابری؛ سرمایه‌های ایران اسلامی
  • روایتی دردناک از جنایت داعش‌گونه اغتشاشگران در مرودشت
  • خیانت بزرگ نمایش خانگی به فرهنگ نسل جوان
  • پرچم مقاومت وتمامیت ارضی دردستان رهبر انقلاب است
  • گزارش تصویری: تخریب اموال عمومی در اعتشاشات 18 و 19 دی 1404
  • روزهای پرالتهاب و تاریخی مرودشت + تصاویر
  • تشییع پیکر مطهر معلم شهید حسین بابری در مرودشت
  • می‌خواستند تخت‌جمشید را آتش بزنند؛ اجازه ندادیم
  • این آخرین نبرده
  • خروش انقلابی مردم مرودشت
  • مصائب ذهن استعمارزده
  • مسئولان فکری به حال موضوع گرانی ها و تورم کنند.
  • اقدام ارزشمند دوستداران محیط زیست شهرستان مرودشت
  • شكل‌گیری ساختارهای اقتصادی و حقوقی در ایران باستان
  • نگارخانه مرودشت با همکاری شهرداری در حال تعمیر و تجهیز است.
  • امام‌جمعه موقت مرودشت منصوب شد
  • گفت و گوی سرپرست اداره فرهنگ مرودشت با پیمانکار پروژه مجتمع فرهنکی هنری مرودشت
  • آیین معارفه سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت برپزار شد
  • کولاک پارس مرودشت در لیگ برتر استان فارس
  •  

     

     


    جهش سازندگی برای مردم گرانقدر مرودشت با مصوبه های شورای اسلامی

    6379
    :كد
    15 آذر 1403

    با مصوبه شورای شهر مرودشت بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال جهت پیش بینی و اقدام اولیه و شروع مطالعه کار احداث تقاطع غیر هم سطح میدان عاشورا و همچنین جهت احداث تقاطع زیر گذر و روگذر چهارراه مدرس (ژیان) نیز ۴۰۰ میلیارد ریال برای اقدام اولیه و شروع مطالعه کار پیش بینی شده است.




    رئیس کمیسیون بودجه شورای اسلامی شهر مرودشت در خصوص برنامه‌های در حال اجرا با مصوبه‌های این شورا گفت: با مصوبه شورای شهر مرودشت بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال جهت پیش بینی و اقدام اولیه و شروع مطالعه کار احداث تقاطع غیر هم سطح میدان عاشورا و همچنین جهت احداث تقاطع زیر گذر و روگذر چهارراه مدرس (ژیان) نیز ۴۰۰ میلیارد ریال برای اقدام اولیه و شروع مطالعه کار پیش بینی شده است.

    جواد صادقی با اشاره به پروژه بزرگ محور سلامت و تندرستی اذعان کرد: جهت تکمیل پروژه های ورزشی و فرهنگی و تجلیل از نام آوران و قهرمانان  و احداث و تعویض چمن های مصنوعی نیز تخصیص ۲۰۰میلیارد ریال اختصاص داده شده است.

    این عضو هیات رئیسه در خصوص دیگر مصوبه های در حال اجرای شورای شهر گفت: اختصاص ۶۰۰ میلیارد ریال جهت تملک پروژه های 17شهریور و گلستان شمالی، ۳۰ میلیارد ریال خرید بک فیلتر جهت کاهش ذرات و آلودگی های محیط زیست کارخانه های سنگ شکن و آسفالت شهرداری، ۶۰ میلیارد ریال اجرای موزاییک فرش ضلع غربی خیابان اصلی از چهارراه مدرس تا فرمانداری، ۱۰ میلیارد ریال طراحی و اجرای پارک جنب کمیته امداد، ۶۰ میلیارد ریال اجرای زیرسازی و آماده سازی آسفالت رینگ شرقی و غربی از میدان تمدن از مصوبه های شورای شهر مرودشت است.
     
    وی افزود: بالغ بر  ۱۰۰میلیارد ریال خرید مصالح بیس و بادامی برای اجرای آسفالت معابر و خیابان ها، ۵۰ میلیارد ریال جهت اجرای تک لبه ضلع شرقی بلوار امام علی ع، ۱۰۰میلیارد ریال جهت زیرسازی و آماده سازی معابر و خیابان های شهر، ۷۰ میلیارد ریال خرید مخلوط جهت بهسازی پارک شصت متری حدفاصل مجتمع پارس و اراضی هنرپیشه و بهسازی اراضی و محله هایی که هنوز انجام نشده مثل۲۰۰۶، صاحب الزمان ، بسیج و ... انجام شده است.

    صادقی در پایان با اشاره به دیگر مصوبه ها گفت: اختصاص ۴۰۰ میلیارد ریال آسفالت معابرهای  اصلی و فرعی شهر توسط شهرداری و پیمانکارهای پخش و اجرا، ۴۰۰ میلیارد ریال احداث ساختمان شش طبقه جدید و متمرکز شهرداری در مرحله اول، ۱۵۰میلیارد ریال لوله گذاری ها در کمربندی و ورودی شهر و‌ شصت متری، اختصاص ۳۰ میلیارد ریال جهت حل مسأله پی سرابنا و صدف مرحله مصوب حقوقی و همچنین ۲۰میلیارد ریال جهت بازنگری طرح تفصیلی مرودشت در دستور کار شورای شهر مرودشت قرار گرفت که در حال اجرا در سطح شهر می‌باشد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1545
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari