صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی:
    حمایت کامل دولت و وزارت جهادکشاورزی به توسعه‌ی کشت های گلخانه‌ای

    6360
    :كد
    چهارشنبه 16 آبان 1403

    صرفه جویی در مصرف آب مهم‌ترین رویکرد ما در چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه است.




    محمدمهدی برومندی گفت: دشت های فارس و مشخصا شهرستان مرودشت به دلیل تنش های آبی متاثر از عدم ریزشهای جوی به سمتی حرکت کرده است که بایستی کشت‌های سبزی و صیفی‌جات بصورت کامل به محیط های گلخانه ای نقل مکان کند.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی به‌همراه معاون امور دام، معاون امور آب و خاک این وزارتخانه و همچنین معاون اعتبارات بانک کشاورزی کشور در جریان بازدید از مثلث کشاورزی شهرستان‌های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در استان فارس در گفتگوی ویژه خبری با پایگاه خبری تحلیلی اخبارمرودشت گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و با عنایت به اینکه طی سال‌های اخیر بسیاری از دشت‌های کشور به دلیل عدم ریزش های مناسب جوی خشکیده شده است در سند چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه، در حوزه باغبانی به ما تکلیف شده که بایستی تولیدات گلخانه کشور را تا پایان برنامه هفتم به ۱۰ میلیون تن برسانیم و این امری اجتناب‌ناپذیر است.

    محمدمهدی برومندی افزود: وزارت جهادکشاورزی به‌منظور کمک به حل معضل ناترازی سفره‌های آب زیرزمینی، جلوگیری از فرونشست دشت‌ها و تقویت انگیزه سرمایه گذاری برای انتقال کشت محصولات پرآب‌بر به کشت‌های گلخانه‌ای مصمم است تا با بکارگیری همه‌ی ظرفیت‌های موجود اقدامات بسیار خوبی را در این راستا در دستور کار قرار دهد.

    این‌مقام‌مسئول در وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما در وزارتخانه این است که بتوانیم توسعه‌ی اطلس گلخانه‌ها را با نگاه به حفاظت از منابع پایه تولید، یعنی آب و خاک مبنا قرار دهیم تصریح کرد: برای تولید محصولات باغی به ویژه محصولات  سبزی و سیفی در کشور حدود ۲۵ میلیارد متر مکعب آب مصرف می‌کنیم فلذا با انتقال سبزی و سیفی به درون محیطهای گلخانه‌ای می‌توانیم این میزان آب را به ۵ میلیارد متر مکعب کاهش دهیم.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه اصلاح و احیا باغات یکی دیگر از برنامه مهم دیگر در سند چشم‌انداز هفتم‌توسعه در امور باغبانی است ابراز داشت: در کشور حدود ۳ میلیون هکتار باغ وجود دارد که از این مجموع قریب یک میلیون هکتار باغات فرسوده و غیر اقتصادی است و باید این‌ روش‌های سنتی را اصلاح، احیا وحذف جایگزینی کنیم.

    برومندی ادامه داد: نکته دیگری که شخص جناب وزیر و مجموعه‌ی معاونین در وزارت جهادکشاورزی بصورت جدی پیگیری آن هستیم این است که؛ با توجه به شرایط اقلیمی ایران، حدود ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد که در این راستا باید بتوانیم توسعه گیاهان دارویی را همراه با تکمیل زنجیره ارزش دنبال کنیم و تأکید داریم که باغداری معیشتی را به سمت باغداری مدرن توسعه و عبور دهیم و در این چشم‌انداز مهم در برنامه هفتم، در برنامه‌های آقای وزیر و معاونت باغبانی سازوکارهای لازم دیده شده که انشالله ما در این جهت حرکت خواهیم کرد.
     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    801
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari