صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • ۶ هزار متر از مسیر ورودی تخت‌جمشید مرودشت زیر تیغ بهسازی
  • مهدی رزمیان، پرچم افتخار مرودشت در گرندپری کره‌جنوبی
  • شکرهای قاچاق به مقصد نرسید
  • سارقان موکب‌ها و اماکن خصوصی مرودشت دستگیر شدند
  • بهره‌برداری از ۳۸ پروژه در هفته دولت مرودشت
  • ضرورت انسجام و شتاب‌بخشی به توسعه مرودشت
  • حمزه علیزاده سکاندار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت شد
  • دیدار استاندار فارس و فرماندار مرودشت از قهرمان هوش مصنوعی جهان
  • صرفه‌جویی مردم، تدبیر دولت، راهکار کاهش مصرف بنزین
  • محکومیت کابینت ساز متقلب در مرودشت
  • نجات کودک ۶ ساله مرودشتی از مرگ حتمی
  • استقبال پرشور از دانش آموز مرودشتی برنده مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی
  • فیلم/ تراستی‌ها کیستند و چگونه کار می‌کنند؟
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از مزارع مرودشت
  • توقیف خودرو با بیش از ۴۵۰ میلیون خلافی
  • آزادگان سرافراز، گنجینه‌های صبر، استقامت،ایثار هستند
  • با وجود جمعیت 200 هزار نفری از داشتن سینما محرومیم
  • دستگیری سارقان شلتوک در رامجرد مرودشت
  • صعود جمعی از فرهنگیان مرودشت به قله سبلان
  • هت‌تریک طلای فرهاد قلی‌زاده در وزنه‌برداری قهرمانی جوانان آسیا
  • در شرایط فعلی کشور، افزایش نرخ بنزین به صلاح نیست
  • هت‌تریک طلایی حمیدرضا: رکورد جهان شکست!
  • درخشش دیگر دختر پولادین مرودشتی در آوردگاه آسیایی نوجوانان
  • کمبود شدید فضای آموزشی در مرودشت
  • ساماندهی پسماندهای پزشکی درمانگاه‌های خصوصی مرودشت
  • مدال برنز وزنه برداری قهرمانی جوانان آسیا بر گردن مریم کشتکار
  • دل پر فرماندار مرودشت از سیاسیون منفعت طلب شهر
  • بزودی؛ بازگشت بیسکوییت خاطره انگیز تینا
  • مدال طلای جهانی بر گردن شایان رضازاده
  • خبرنگاران سنگربانان حقیقت در میدان جنگ روایت‌ها
  •  

     

     


    سفر رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و معاونین وزارت جهاد کشاورزی به شهرستان مرودشت

    6358
    :كد
    یکشنبه 13 آبان 1403

    با بازدید از نقاط مختلف شهرستان تلاش داریم مشکلات شهرستان در حوزه کشاورزی را در کوتاه ترین زمان ممکن حل نمائیم.



    دکتر عسکری رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به همراه مهندس اسفندیار عبدالهی نماینده شهرستان های مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی و عضو این کمیسیون، دکتر مهدی برومند معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و دیگر معاونین این وزارتخانه، دکتر اسماعیل خوشبخت فرماندار ویژه شهرستان مرودشت و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی با حضور در شهرستان مرودشت و بازدید از نقاط مختلف آن از نزدیک در جریان مسائل ومشکلات این شهرستان قرار گرفته و در پایان تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات حوزه کشاورزی و دامداری شهرستان مرودشت اتخاذ گردید.

    مهندس اسفندیار عبدالهی نماینده شهرستان های مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در حاشیه این بازدید با بیان اینکه مرودشت قطب کشاورزی استان و حتی کشور است گفت: تولید میزان بسیار زیاد محصولات کشاورزی و دامی که غذای بخش اعظم استان و کشور را تامین می‌کند نشان دهنده اهمیت بالای شهرستان مرودشت در حوزه امنیت غذایی است. وی افزود: در سفر امروز اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و معاونین وزارت جهاد کشاورزی، با بازدید از نقاط مختلف شهرستان تلاش داریم مشکلات شهرستان در حوزه کشاورزی را در کوتاه ترین زمان ممکن حل نمائیم.

    در ادامه دکتر اسماعیل خوشبخت فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با تقدیر از سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و معاونین وزارت جهاد کشاورزی و تقدیر از مهندس عبدالهی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی که ترتیب این سفر با خیر و برکت را دادند گفت: معیشت بخش اعظم مردم شهرستان مرودشت وابسته به بخش کشاورزی است و هرگونه اقدام مثبت در این حوزه بر زندگی خانوارهای بسیاری تاثیر مثبت خواهد داشت. وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه کشاورزی و دامداری شهرستان گفت: خشکسالی های سال‌های اخیر معضلات موجود در حوزه کشاورزی را دوچندان نموده و قطعا با حضور امروز عزیزان در شهرستان، شاهد رفع بسیاری از مشکلات خواهیم بود. دکتر خوشبخت اذعان داشت: عصر امروز و طی جلسه ای با دکتر امیری استاندار محترم فارس جمع بندی نهایی در خصوص تصویب مصوبات و اتخاذ تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات شهرستان مرودشت انجام خواهد شد.

    گفتنی است اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و معاونین وزارت جهاد کشاورزی و دیگر مدیران و مسئولین طی سفر امروز خود از بخش هایی از کانال انتقال آب کشاورزی مرودشت از سد درودزن و آسیب های وارده به آن و قسمت هایی که کانال فرونشست کرده و همچنین  چند واحد گاوداری، شرکت کشت و صنعت پگاه فارس، یک واحد گلخانه و اراضی کشت گوجه فرنگی بازدید کرده و در حین بازدید با جمع بسیاری از کشاورزان شهرستان دیدار و گفتگو کرده و از نزدیک در جریان مطالبات و دغدغه های قشر شریف و زحمتکش کشاورز شهرستان قرار گرفتند.

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1456
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari