نماینده مردم مرودشت گفت: با پیگیری های بنده و موافقت استاندار فارس نحوه هزینه کرد بودچه مسئولیت اجتماعی پتروشیمی به مرودشت واگذار شده و برخلاف گذشته که تصمیم گیرنده این بودجه استان بوده و در بسیاری موارد در جایی غیر از شهر مرودشت خرج می شده است قرار شده در هر موردی که نماینده مردم مرودشت تشخیص بدهد پتروشیمی باید در همان موضوع بودجه را اختصاص دهد. قرار شده کمیته ای با عنوان مسئولیت اجتماعی داشته باشیم تا در مورد نحوه هزینه این بودجه تصمیم گیری کند. در حال حاضر هم 20 میلیلرد تومان اختصاص داده شده که باید در مورد آن تصمصم خوبی اتخاذ شود.
به گزارش اختصاصی مرودشت نما نماینده مردم مرودشت در جلسه ای با خبرنگاران مرودشت که روز شنبه 10 شهریور در محل دفتر وی برگزار شد، افزود؛ از پتروشیمی مرودشت خواسته ایم در یک فرصت کوتاه د هفته ای وضعیت پل پتروشیمی را مشخص کند تا بعد از آن بتوانیم نسبت به تعریض ابتدای جاده درودزن اقدام کنیم و از تصادفات زیادی که در این ناحیه اتفاق می افتد جلوگیری کنیم.
عبدالهی گفت برای پل روستای درودزن هم 5 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و ساخت و ساز دیروز شروع شده و پیگیر خواهیم بود تا تکمیل آن کار رها نخواهد شد. همچنین محور کوشکک به مایین و محور مایین به پل قرره روکش آسفالت شود. محور بند امیر به رحمت آباد جاده کربال نمایندگان شیراز از بودجه نفت قرار بود این محور را چهار بانده کنند. با پیگیری های بنده قرار شد از ابتدای گلزار شهدا تا بند امیر هم به این پروژه افزوده شود.جاده توابع ارسنجان از لانه طاووس تا ارسنجان که وضعیت آن بسیار نامناسب بود نیز قرار شده است چهار بانده شود. از هر دو سمت لانه طاووس و ارسنجان کار شروع شده است.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از روستاهای نزدیک سد درودزن آب آشامیدنی مناسب و کافی ندارند و این بی عدالتی را مردم با جان خود احساس میکنند افزود؛ با پیگیری های شبانه روزی انجام شده و دستور استاندار فارس قرار شده است در قالب طرح امام حسن مجتبی پروزه آبرسانی به 35 روستای منطقه درودزن از سد درودزن با همکاری سپاه پیش از انعقاد قرارداد آغاز شود.
اسفندیار عبدالهی افزود: در منطقه توابع ارسنجان که نزدیک به بیست سال آب شور استفاده میکردند قرار شده طرح آبرسانی از سد سیوند با اعتاری برابر 280 میلیارد تومان در چند روز آینده آغاز شود و خوشحالی مردم بعد از رسیدن آب شرب برای من بسیار با ارزش است.
وی افزود: از آب منطقه غرب مرودشت در حال احداث یک شاخه برای 43 روستای منطقه خفرک هستیم. پافشاری کرده ام که لوله آبی که قرار است از کوه سبز به مسیر روستاهای فتح آباد، زنگی آباد، خلف طاهونه قطورتر گرفته شود تا برای آینده به روستاهای منطقه خفرک هم بتوانیم آب شرب پایدار تامین کنیم.
اسفندیار عبدالهی دیگر اقدامات انجام شده را به شرح زیر بیان کرد:
+جاده کمر بندی سعادت شهر در حال کار است. و تا آخر پاییز یا زمستان قول تکمیل داده اند
+ جاده کمربندی ارسنجان در حال شروع است
+ جاده فتح آباد با پیگیری های انجام شده مجورز گرفته شده که جاده عریض شود.
+ جاده تنگ شول به سپیدان قرار شده عریض تر و امن تر شود.
+ برای بیمارستان جدید تمام امکانات در نظر گرفته شده حتی امکانات تصویر برداری و آنژیو گرافی و تبدیل آن از بیمارستان عمومی به فوق تخصصی
+۵۳ میلیارد برای بیمارستان ارسنجان تخصیص داده شده
+ پیگیر افزودن دو بخش به ارسنجان و یک بخش به مرودشت و تبدیل بخش درودزن به شهرستان هستیم.
+پیگیری تاسیس دانشکده علوم پزشکی در شهرستان تا بحران کار پرستار و پزشک نداشته باشیم
+دانشکده کشاورزی قرار شده طرح بدهیم تا علوم تحقیقات استفاده مثبت شود
+تخت جمشید: ۱۱۰ میلیارد اعتبار گرفته شده برای ورودی لانه طاووس به تخت جمشید برای بلوار کشی و روشنایی تا تخت جمشید دو ورودی داشته باشد و مسیر دسترسی روستاها بسته شود.
+برای درختان تخت جمشید مجوز چاه ۲.۵ اینچ گرفته شده و قرار شده ۷۰ هکتار فضای درختان اجاره شود تا آلاچیق و فضا سازی شود و به صورت قطره ای درختان آبیاری شوند و از فضا استفاده عمومی شود.
+از وزیر جدید میراث فرهنگی قول گرفته شده گرفته شده تا تمام اعتبارات پاسارگاد و تخت جمشید به یک حساب مجزا با مالکیت مرودشت واریز شود.
+ قرار شده نقش رجب تا نقش رستم دو میدان تاسیس شود. و پل حاجی آباد اعتبار آن مشخص شده است و پیمانکار آن هم مشخص شده.
در پایان این جلسه چند نفر از حبرنگاران دغدغه ها خود در مورد شهر مرودشت را بیان کردند و تقاضاهایی هم در خصوص بهبود وضعیت خبرنگاران داشتند که مهنس عبدالهی قول پیگیری دادند.