صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • امیرمحمد علمداری و طاها اسفندیاری بر سکوی دوم ربات‌های جنگجو کشور
  • بیش از ۱۰ واحد آموزشی با آغاز سال تحصیلی افتتاح می‌شود
  • مردم بصیر ایران همیشه ثابت کرده‌اند که از توطئه دشمن نمی‌ترسند
  • چرا دانش انباشته مرمتگران مرودشت باید در صیانت از تخت‌جمشید و نقش‌رستم به رسمیت شناخته شود؟
  • کشف اموال باستانی در مرودشت
  • ۶ هزار متر از مسیر ورودی تخت‌جمشید مرودشت زیر تیغ بهسازی
  • مهدی رزمیان، پرچم افتخار مرودشت در گرندپری کره‌جنوبی
  • شکرهای قاچاق به مقصد نرسید
  • سارقان موکب‌ها و اماکن خصوصی مرودشت دستگیر شدند
  • بهره‌برداری از ۳۸ پروژه در هفته دولت مرودشت
  • ضرورت انسجام و شتاب‌بخشی به توسعه مرودشت
  • حمزه علیزاده سکاندار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت شد
  • دیدار استاندار فارس و فرماندار مرودشت از قهرمان هوش مصنوعی جهان
  • صرفه‌جویی مردم، تدبیر دولت، راهکار کاهش مصرف بنزین
  • محکومیت کابینت ساز متقلب در مرودشت
  • نجات کودک ۶ ساله مرودشتی از مرگ حتمی
  • استقبال پرشور از دانش آموز مرودشتی برنده مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی
  • فیلم/ تراستی‌ها کیستند و چگونه کار می‌کنند؟
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از مزارع مرودشت
  • توقیف خودرو با بیش از ۴۵۰ میلیون خلافی
  • آزادگان سرافراز، گنجینه‌های صبر، استقامت،ایثار هستند
  • با وجود جمعیت 200 هزار نفری از داشتن سینما محرومیم
  • دستگیری سارقان شلتوک در رامجرد مرودشت
  • صعود جمعی از فرهنگیان مرودشت به قله سبلان
  • هت‌تریک طلای فرهاد قلی‌زاده در وزنه‌برداری قهرمانی جوانان آسیا
  • در شرایط فعلی کشور، افزایش نرخ بنزین به صلاح نیست
  • هت‌تریک طلایی حمیدرضا: رکورد جهان شکست!
  • درخشش دیگر دختر پولادین مرودشتی در آوردگاه آسیایی نوجوانان
  • کمبود شدید فضای آموزشی در مرودشت
  • ساماندهی پسماندهای پزشکی درمانگاه‌های خصوصی مرودشت
  •  

     

     


    امام زیستِ مومنانه

    6227
    :كد
    سه شنبه 26 تیر 1403

    عاشورا بزرگ است. شهادت عظمتی بی همانند دارد. اما باید به این حقیقت توجه کرد که حسین، علیه السلام فقط سید الشهدای عاشورا نیست. سید الحیاه الطیبه نیز هست.



    عاشورا بزرگ است. شهادت عظمتی بی همانند دارد. اما باید به این حقیقت توجه کرد که حسین، علیه السلام فقط سید الشهدای عاشورا نیست. سید الحیاه الطیبه نیز هست. امام زندگی مومنانه که راه تعالی را نورباران می کند نیز هست.

    عاشورا هم فقط ما را به کربلا ارجاع نمی دهد بلکه مرجع این ضمیرِ روشن، حضرت امام است با همه شئون هدایتگری اش. پس باید همه جانبه به آن حضرت رجوع کرد. در همه ساحت های زندگی به او نگاه کرد و به این واقعیت توجه داشت که نظام سازی امام حسین، علیه السلام، برای زیست مومنانه بر پایه همدوستی است. به همان قاعده ای که خداوند حکیم طراحی و تبیین فرموده است.

     امام حسین(ع) با توجه دادن این کلام الهیِ " ألمؤمنون و المؤمنات بعضهم أولیاء بعض یأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر؛ مردان و زنان مؤمن دوست یکدیگرند، امر به نیکی و نهی از بدی می کنند " می فرمایند. فبدأ الله بالأمر بالمعروف و النهی عن المنکر فریضه منه لعلمه بأنها إذا أدیت و أقیمت إستقامت الفرائض کلها هینها و صعبها، و ذلک أن الأمر بالمعروف و النهی عن المنکر دعاء إلی الاسلام مع رد المظالم و مخالفه الظالم؛ خداوند نخست امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان یک فریضه از سوی خودش ذکر کرده است ، زیرا او آگاه است که اگر این وظیفه اجرا شود، وظایف دیگر همه ، چه سخت و چه آسان انجام می گیرد، زیرا امر به معروف و نهی از منکر دعوت به اسلام می کند و حقوق ستم دیدگان را بازمی ستاند و با ستمگران به مخالفت برمی خیزد."

     تاسی به سیره امام ما را به محبت روز افزون نسبت به هم می رساند. محبت که باشد، گره که از ابرو باز شود، رو که باز شود، دست هم باز خواهد و شد و درب هم باز خواهد شد و سلام ها به علیک جواب خواهد گرفت.

    همین دوستی در افزایش آنان را نسبت به هم چنان مسئول می کند که با امر به معروف نسبت به توسعه نیکی ها بکوشند و با نهی از منکر، بدی ها را در منحنی کاهشی قرار دهیم. این اقتضا می کند برای بدی ها هم- تا جایی که به جامعه آسیب نمی زند- جواب خوب پیدا کنیم. این روش می تواند جلوی زاد و ولد بدی ها را بگیرد.

     شر، که نتواند در جامعه به کشت و کار بپردازد، فضا برای فراوانی خیر و صلاح فراهم می شود. سنجه معتبر عیار جامعه هم همین افزایش خوبی و کاهش بدی در انواع آن است.

     به فرموده امام حسین(ع) اگر بتوانیم امر به معروف و نهی از منکر را مومنانه اقامه کنیم،  خواهیم توانست دیگر وظایف ایمانی و اخلاقی خود را در حوزه فردی و اجتماعی را تحقق بخشیم. آن وقت راه بر ستمکار تنگ خواهد شد و ستمدیده به پشتوانه مومنان خواهد توانست حق خود را بگیرد. این تراز که در جامعه شکل بگیرد، عدالت سفره خود را پربرکت تر از همیشه برای همه باز خواهد کرد.

     رزقی که از عدالت باشد، انسان ها را به سوی حق هدایت می کند. آنان که در کربلا راه بر حجت خدا بستند شکم از حرام انباشته داشتند. معلوم است که حرام خوری و حرام اندیشی و حرام رفتاری راه به جهنم می برد.

     با هم دوستی کنیم در مدار امامت. امر به معروف کنیم و نهی از منکر کنیم تا به شان انسانی خود برسیم. راه این است. امر به معروف و نهی از منکر همه شئون زندگی را در بر می گیرد و اول از همه نسبت جامعه با حکومت را اصلاح می کند. حکمرانی مصلحانه نیز بستر ساز اصلاح حداکثری می شود.

     امامت و ولایت فضایی چنین را برای تعالی زندگی مردم طراحی می کند.......




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1948
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari