صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     

    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت خبر داد:
    چندین پروژه عام المنفعه حاصل سفر استاندار فارس به بخش کامفیروز

    6221
    :كد
    جمعه 22 تیر 1403

    جلسه پیگیری مصوبات سفر استاندار فارس به بخش کامفیروز باحضور فرماندار ویژه شهرستان مرودشت و نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.




    به گزارش دریافتی مرودشت نما از روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان مرودشت جلسه پیگیری مصوبات سفر استاندارفارس به بخش کامفیروز باحضور مدیرکل دفتر فنی، مسئول سفرهای شهرستانی استاندار، فرماندار ویژه شهرستان مرودشت، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی در محل استانداری فارس برگزار شد.

    دکتر اسماعیل خوشبخت در این جلسه با اشاره به سفرهای شهید خدمت حضرت آیت اله رئیسی به نقاط مختلف کشور گفت: دولت مردمی و انقلابی سیزدهم در بسیاری موارد رکورددار بوده است و یکی از این شاخص ها تعداد سفرهای استانی و شهرستانی این شهید بزرگوار خدمت است. وی افزود: در همین راستا جناب دکتر ایمانیه استاندار محترم فارس نیز باحضور در شهرستان های مختلف استان و بویژه نقاط محرومی مانند بخش کامفیروز از نزدیک و بصورت جدی پیگیر رفع مسائل و مشکلات هستند و سفرهای ایشان به شهرستان مرودشت و همچنین سفر اخیر ایشان به بخش کامفیروز منشا تحولات بسیار خوبی برای مردم بوده است.

    فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با تاکید بر اینکه مصوبات سفرهای استاندار محترم به شهرستان مرودشت و بخش کامفیروز بصورت جدی تاحصول نتیجه کامل پیگیری میگردد گفت: از جمله مصوبات سفر ایشان به بخش کامفیروز موضوع بهسازی معابر روستای مهجن آباد بود که مقرر شد دهیاری رفوژ بلوار وسط این روستا را انجام داده و بنیاد مسکن نیز نسبت به تامین قیر و عملیات زیرسازی و اداره راهداری نسبت به آسفالت معابر این روستا اقدام نمایند.

    وی افزود: درخصوص جدول کشاورزی هزار متری شهر کامفیروز، شهرداری با مشارکت کشاورزان عملیات اجرایی بخشی از جدول را که در حریم شهری قرار دارد انجام داده و مابقی خارج از حریم جدول نیز توسط شهرداری و با رعایت تشریفات قانونی انجام و فرمانداری و کمیته برنامه ریزی شهرستان نیز در خصوص تامین اعتبار این پروژه اقدام خواهند نمود. رئیس شورای تامین شهرستان مرودشت ادامه داد:  اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای سریعا نسبت به آغاز پروژه دو کیلومتر اجرای آسفالت تعهدی خود در محور تنگ شول اقدام کرده و فرمانداری و نماینده شهرستان در مجلس نیز تامین قیر و تخصیص اعتبارات لازم را پیگیری می نمایند.

    وی خاطرنشان کرد: تامین قیر و تخصیص اعتبار جهت اجرای پروژه جاده آنتنی روستای عباس آباد توسط فرمانداری و نماینده شهرستان و اجرای پروژه توسط شرکت آزادراه شیراز-اصفهان انجام میشود. فرماندار ویژه شهرستان مرودشت با تاکید بر لزوم توجه به پروژه های فرهنگی گفت: از محل اعتبارات سال 1403، اعتبار لازم جهت تکمیل و راه اندازی کتابخانه عمومی شهر کامفیروز تامین خواهد شد تا شاهد افتتاح این کتابخانه تا پیش از پایان سال مالی 1403 باشیم.

     وی با بیان اینکه تامین برق ایستگاه پمپاژ بهشت گمشده انجام شده و با هماهنگی اداره محیط زیست در حال راه اندازی است گفت: درخواست تحت پوشش آبفا قرار گرفتن پنج روستا طرح شده بود که از این تعداد دو روستا تحت پوشش قرار گرفته و سه روستای باقیمانده نیز بزودی تحت پوشش آبفا قرار خواهند گرفت.  وی افزود: تعیین تکلیف متولی تفرجگاه بهشت گمشده با هماهنگی میراث فرهنگی و محیط زیست و همچنین اصلاح رمپ دوربرگردان جاده کامفیروز با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی از دیگر مصوبات سفر استاندار محترم به بخش کامفیروز بود که در حال انجام است. دکتر خوشبخت ادامه داد: اصلاح اراضی حریم و بستر سد درودزن با توجه به دستورات استاندار محترم فارس و جلسه ای که باحضور رئیس کل دادگستری استان فارس انجام شد از دیگر مصوبات در حال انجام سفر استاندار محترم فارس به بخش کامفیروز است.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1857
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari