صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    داریوش کبیر و مدیران گردن نگیر !

     
    6052
    :كد
    پنجشنبه 7 دی 1402

    خدا این کشور را از دشمن ، از خشک سالی ، از دروغ و از « گردن نگیران» حفظ نماید!



    کسی که خودش ۱۲ سال در سه دولت وزیر کشاورزی بوده. ۴ سال رئیس سازمان محیط زیست، حدود ۷ سال رئیس ستاد احیای دریاچه ارومیه، چند سال مشاور معاون اول رئیس جمهور در امور آب ، کشاورزی و محیط زیست و همچنین سال ها ریاست تشکل صنفی خانه کشاورز، با طلبکاری از کسانی نامعلوم، می گوید در چهل و چهار سال گذشته در سیاست های آب و خاک و محیط زیست خبط و خطا و گاه خیانت  صورت گرفته! و در دهه های شصت و هفتاد و هشتاد پیمانکارانی با توطئه برای وزارت نیرو تصمیم سازی کردند ! و در زمانی معادل کمتر از چهل درصد از عمر انقلاب، ما فقط در شمال البرز و غرب زاگرس کشاورزی خواهیم داشت! 

    آقای عیسی کلانتری فراموش می کند که اگر در فرصتی کمتر از چهل درصد از عمر انقلاب یعنی حدود هجده سال دیگر ما باید با درختان و باغ های میوه در اکثر نقاط کشور خداحافظی کنیم، در حدود نیمی از تمام عمر انقلاب، ایشان مسئولیت مستقیم و غیر مستقیم در امور کشاورزی و محیط زیست و...داشته ! 

    جدا از مساله دقت این قبیل پیش بینی ها، در صورت وقوع این قبیل فجایع آنکه باید پاسخگو باشد خود ایشان است نه کس دیگر ! مگر آنکه مدعی امروز و مسئول دیروز بتواند اثبات کند در تمام دوران مسئولیتش با همین حدت و شدت هشدار داده و در حد توان خودش با سیاست های کلان آب و خاک و کشاورزی این سال ها مخالفت کرده، نه  همراهی و خوشحالی!. البته که در این صورت هم در مقابل چنین ادعایی و چنان حرارتی، باید به ایشان گفت چرا به جای ادامه کار در این موقعیت ها و مناصب که به گفته خودتان پر از خبط و خطا و بعضا خیانت بوده،  استعفا نداده اید؟! 

    معلوم نیست این روحیه «گردن نگیری» و بیش از آن «طلبکاری» از کسی و کسانی موهوم  از کی چنین جسورانه در میان مدیران منتقد و مدعی ما شایع شده ! روحیه ای که متاسفانه باعث شده جای بدهکار و طلبکار عوض شود و همان کسانی که در این سال ها باید در مقام بدهکار پاسخگو باشند در هیبت طلبکارانی بزرگ ظاهر می شوند! 

    آقای کلانتری فقط یکی از ده ها مدیر کلان در این کشور است که در این سال ها با وجود آنکه هم مسئولیت، هم فرصت و هم حمایت لازم را برای انجام امورات محوله خود داشته اند حالا برای توجیه ناکارآمدی و شکست خود دنبال مقصر می گردند و چنان ناشیانه خط بطلان بر تمام چند دهه گذشته می کشند که نخستین کسی که مهر ابطال بر پیشانی اش می نشیند خودشان هستند! 

    اگر داریوش کبیر زنده بود احتمالا دعایش را که بر دیوار کاخ آپادانا نقش بسته اینگونه اصلاح می کرد:  خدا این کشور را  از دشمن ، از خشک سالی ، از دروغ  و از « گردن نگیران» حفظ نماید!

     




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1486
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari