صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    نبود امنیت لازم در اتوبان شیراز اصفهان

    6003
    :كد
    يكشنبه 21 آبان 1402

    اکنون بر اساس گزارش رانندگانی که از این محور تردد کرده اند، معضل دیگری بروز کرده است.



     اتوبان اصفهان شیراز فاقد دوربین های امنیتی کافی و مراکز ایست و بازرسی پلیس راهور و نیروی انتظامی به تعداد لازم است و خطر سرقت و راهزنی خصوصا در ساعات نیمه شب رانندگان را تهدید می کند.
    هنوز مدت زیادی از افتتاح آزادراه اصفهان شیراز نگذشته که شیرینی گشایش این محور مواصلاتی به کام برخی رانندگان کامیون تلخ شده است. پیش از افتتاح این آزادراه نیز برخی کارشناسان درباره ضرورت توجه به موارد امنیتی هشدارهایی داده بودند.
    تصور می رفت بیشترین مشکلی که افتتاح عجولانه این اتوبان ایجاد کند ناآماده بودن تابلوها و سایر تجهیزات ایمنی جاده ای باشد اما اکنون بر اساس گزارش رانندگانی که از این محور تردد کرده اند، معضل دیگری بروز کرده است.


    توضیح این که برخی کاربران اتوبان اصفهان شیراز به ویژه رانندگان کامیون در تماس با تین نیوز از نبود امنیت لازم در این اتوبان گله و شکایت دارند. یکی از رانندگانی که اخیرا از این آزادراه عبور کرده از نبود دوربین های جاده ای به تعداد کافی در این محور سخن گفته و سرعت بالای بعضی خودروها را خطرآفرین توصیف کرده است.
     

    سرقت کامیون در اتوبان اصفهان شیراز
     

    یک راننده کامیون دیگر از سرقت خودرو و بار خود چند روز بعد از افتتاح آزادراه اصفهان به شیراز خبر داده و به خبرنگار تین نیوز گفت: تصور ما این بود که وقتی رئیس جمهوری که در دستگاه قضا از خود قاطعیت نشان داده یک اتوبان را شخصا افتتاح می کند موارد امنیتی آن را هم به مسئولان متذکر می شود اما ظاهرا این طور نبوده است.
    رضا افسری افزود: متاسفانه این اتوبان از نظر امنیتی شرایط خوبی ندارد. 24 مهرماه ساعت حدود 1 نیمه شب در اتوبان اصفهان شیراز ، حوالی پل سمیرم ، در حوزه استحفاظی خسرو و شیرین در حال رانندگی بودم که یک پژو پارس سفید جلوی خودروی من پیچید و با نشان دادن تابلوی ایست خواست توقف کنم. چند لحظه ای نگذشته بود که سرنشینان پژو پارس با اسلحه تهدید کردند اگر توقف نکنم به لاستیک جلو کامیون شلیک خواهند کرد. سارقان به محض توقف به من حمله کردند و با شوکر برقی به من شوک دادند و کامیون و بارش را به سرقت بردند.
    وی توضیح داد: بار کامیون 120 راس گوسفند بود و چوپان گوسفندها هم همراه بار بود که وی نیز مورد ضرب و شتم سارقان قرار گرفت و به همراه من ساعاتی در خودرو سارقان با چشم و دست های بسته اسیر بود و نهایتا ساعت 4 و نیم صبح با دست بسته و پای برهنه در بیابان رها شدیم.

     
    این راننده کامیون در ادامه تصریح کرد: سوال من از مسئولان امر این است که چگونه اتوبانی که 211 کیلومتر طول آن است را بدون پاسگاه و ایست بازرسی و دوربین امنیتی افتتاح کرده اند که دزدها  امنیت را از رانندگان کامیون سلب کنند.
    وی با استمداد از پلیس آگاهی برای دستگیری سارقان اتوبان اصفهان شیراز، بیان کرد: کامیون به فاصله چند روز بعد از سرقت پیدا شده ولی بار کامیون کماکان مفقود است.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1745
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari