صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     


    امام جمعه مرودشت: حسن میزبانی شایسته از گردشگران نوروزی بالاترین تبلیغ برای شهرستان می باشد

    5668
    :كد
    جمعه 21 بهمن 1401

    حجت الاسلام مهدی آقائی در خطبه های این هفته بابیان اینكه انقلاب اسلامی در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی خود قرار دارد، افزود: با تاكید رهبر معظم انقلاب راهپیمایی امسال باید با عظمت، شكوه و مشاركت هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم برگزار شود.



    حجت الاسلام مهدی آقائی در خطبه های این هفته بابیان اینكه انقلاب اسلامی در آستانه چهل چهارمین سالگرد پیروزی خود قرار دارد، افزود: با تاكید رهبر معظم انقلاب راهپیمایی امسال باید با عظمت، شكوه و مشاركت هرچه بیشتر اقشار مختلف مردم برگزار شود.

    آقائی این روز خجسته را مظهر اقتدار ملی و مظهر حضور مردمی و اراده و عزم ملی دانست وبیان کرد: شركت در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یك تكلیف شرعی، مظهر همدلی و ایستادگی ملت همیشه در صحنه ایران و خنثی كننده توطئه بدخواهان نظام اسلامی است

    خطیب جمعه مرودشت درادامه خطبه های امروز نمازضمن اشاره به سفر استانداربه شهرستان مرودشت در چند روز اخیر،بیان داشت:استاندار فارس برای چهارمین بار است که در زمان مدیریت خود به مرودشت سفر می کندو این  نشان  از همراهی فرماندار محترم ومجموعه دستگاه های اجرایی شهرستان واهمیت وجایگاه مطالبات مردم این شهرستان دارد.

    امام جمعه مرودشت در ادامه اشاره ای به فرمان عفو رهبری به جرائم عادی عده ای از معترضان در اغتشاشات اخیر نمود و افزود :در حالی که دشمنان نظام دست روی نقطه قوت ما گذاشته بودند واز سوی دیگر قشر مخاطب دشمنان عمدتا جوانان دهه هشتادی بود،مدیریت رهبر فرزانه انقلاب در آشوب ها حکیمانه  واثر گذاربود.

    خطیب جمعه مرودشت با بیان اینکه دشمنان نظام به دنبال ضعیف کردن ایران قوی بودند،تصریح کرد: جدا نمودن صف معترضان از معاندان حقیقی را قبل از عفو کریمانه رهبر انقلاب بعد از فروکش نمودن غبار فتنه را از دیگر شاخصه های خوب این اقدام ارزشمند معظم له عنوان کرد.

    امام جمعه مرودشت در ادامه از جهاد تبین را هم‌تراز فتح خیبر دانست و گفت:در میان نبردهاى پیامبر اسلام(ص) نبرد «خیبر» از اهمّیت ویژه‌اى برخوردار است؛ زیرا در این کارزار، اصلی‌ترین و پیچیده‌ترین دشمن اسلام یعنی جریان یهود، از سپاه اسلام شکست بسیار سنگینی خورد و به‌دنبال آن مرکز اصلى توطئه این جریان معاند و کینه‌توز، متلاشى شد.

    امام جمعه مرودشت با اشاره به اینکه جهاد تبیین و فضای مجازی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد،بیان داشت :استمرار برحقایق وحضور مستمرجوانان در فضای مجازی با پشتوانه قوی ،پرهیز از هرگونه دلسرد شدن و دوری از هرگونه از مطالب کذب وافترا وتهمت  از نکاتی است که باید در زمینه اهمیت جهاد تبیین در فضای مجازی به آن عمل شود.

    حجت الاسلام آقایی همچنین از شهروندان شهرستان خواستارا صرفه جوی و استفاده مناسب آب آشامیدنی  شد وگفت :به برکات نزولات آسمانی حجم خوبی از آب ذخیره سد گردیده ولی با توجه به برخی نارسایی های که از گذشته  در انتقال آب از سد به شهر وجود دارداز شهروندان تقاضا داریم تا برطرف شدن این موضوع وتعویض شبکه،رعایت الگوی مصرف آب را سرلوحه قرار دهند.

    آقایی در پایان خطبه های امروز  از مسئولین خواستار آماده سازی شهرستان برای استقبال از میهمانان نوروز ی شد وافزود:با نزدیک شدن به ایام عید نوروز،جمع کثیری از گردشگران میهمان ما می باشندوحسن میزبانی مرودشتی ها همیشه زبان زد بوده لذا  بالاترین تبلیغ برای فرهنگ مرودشت ،همین حسن میزبانی شایسته از میهمانان نوروزی می باشد.
     


    منبع:افق مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1709
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari