صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • گزارش تصویری: به مناسبت روز کارگز
  • گزارش تصویری: مسابقات وزنه برداری قهرمانی استان فارس در بخش بانوان
  • گزارش تصویری: مسابقات وزنه برداری قهرمانی استان فارس
  • گزارش تصویری: جلسه شورای اداری شهرستان مرودشت
  • کاهش هفتاد و دو درصدی ابتلا به سالک در سال گذشته
  • ۲ قلاده گربه جنگلی در مرودشت زنده‌گیری شدند
  • مدال برنز مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته بانوان کشور به ورزشکار دختر مرودشتی رسید
  • سند مالکیت تخت جمشید رونمایی شد
  • با کسب ۹ نشان طلا،نقره و برنز آینده سازان کشتی مرودشت بر سکوی دوم فارس ایستادند
  • عملیات وعده صادق ضربه کاری به رژیم غاصب کودک کش بود
  • آدم ربایی نافرجام باحضور به موقع کارآگاهان پلیس فارس
  • آغاز کشت چغندر قند بهاره در شهرستان مرودشت
  • دیدار صمیمی مدیران با مردم، در مسجد الزهرا (س) مرودشت
  • رها سازی آب سد درودزن به منظور حمایت از تولید و کشاورزان مرودشت
  • حجاب وعفاف در جامعه باید نهادینه شود
  • چهار وزنه‌بردار فارسی در لیست جدید تیم ملی بزرگسالان ایران
  • پیام تبریک مدیر آموزش و پرورش مرودشت به مناسبت عید سعید فطر
  • قدرت نمایی و تيراندازي با سلاح در روز 13 فروردين//دستگیری متهمین در مرودشت
  • بلاگرها از کدام خدا سخن می‌گویند؟
  • وقتی به بوی تعفن تورم عادت کرده ایم!
  • روز قدس تحقق نابودی اسرائیل و روز حیات اسلام است
  • گزارش تصویری: راهپیمایی روز قدس در مرودشت
  • تماشا کنید: ماجرای یک سرقت بزرگ / گوزن زرد ایرانی چگونه اسرائیلی شد؟
  • تخت جمشید با بیش از 290 هزار بازدید در رتبه دوم توجه گردشگران
  • ثبت بیش از ۱۷ هزار نفر روز مسافر در مدارس مرودشت
  • عکاسی حیرت انگیز یک خلبان
  • تفرجگاه تنگ بستانک(بهشت گمشده) کامفیروز شهرستان مرودشت به میراث فرهنگی فارس واگذار شد
  • اول، بساط دلالی باید جمع شود
  • وابستگی مجامع بین المللی به غرب دلیل سکوت در برابر جنایات رژیم غاصب می باشد
  • دادستان شهرستان مرودشت از برخورد جدی و قانونی با پدیده گران‌فروشی و کم فروشی در اماکن تحت پوشش میراث فرهنگی مرودشت خبر داد.
  •  

     


    سیلوی ذرت علوفه ای با شیوه ای دانش بنیان در مرودشت

    5592
    :كد
    دوشنبه 14 آذر 1401

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: برای اولین بار در استان فارس 800 تن ذرت علوفه ای با دستگاه سیلوی تونلی در مرودشت بسته بندی شد.



    منصور امیریان با اشاره به اینکه سیلوی علوفه  معمولا به روش سنتی انجام می شود، اظهارکرد:  در این روش به جای ریختن علوفه در گودال در روش سنتی، مواد توسط دستگاه سیلوی تونلی و بیلر  به داخل کیسه پلاستیکی به قطر سه متر و طول 70 الی 120 متر هدایت و فشرده می شود.

    او به مزایای روش سیلاژ علوفه نسبت به روش سنتی اشاره کرد و گفت: در روش نوین ذخیره سازی ذرت علوفه ای درون سیلوهای پلیمری، علاوه بر افزایش راندمان، دیگر شاهد معایب روش سیلوهای سنتی و زیرزمینی مثل نفوذ آب و هوا و افت ارزش مواد غذایی علوفه نخواهیم بود.

    امیریان تصریح کرد: زمان تغییر و آماده مصرف شدن علوفه سیلویی در روش سنتی معمولاً حدود دو ماه به طول می انجامد که در این روش بعد ازسه هفته تا یک ماه علوفه سیلویی آماده مصرف می شود.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ابراز کرد: استفاده از این فناوری علاوه بر  افزایش کیفیت و کمیت علوفه سیلویی و نگهداری بهداشتی علوفه طراوت و تازگی همان زمان برداشت را خواهد داشت.

    امیریان با بیان اینکه ذرت از مهمترین محصولات علوفه ای شهرستان  است که سطحی بالغ بر 17 هزار هکتار را به خود اختصاص داده است، اضافه کرد: بالغ بر یک میلیون تن ذرت علوفه در این شهرستان تولید که معمولاً به صورت تازه یا سیلویی به منظور مصرف دامداریهای شهرستان، شهرستان های همجوار و خارج از استان حمل می شود .


    منبع:روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1069
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari