صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     

    امام جمعه مرودشت
    حضور بسیج در جامعه به معنای وحدت و مشارکت عمومی است

    نويسنده - خبرنگار: سید بهنام موسوی

    5582
    :كد
    جمعه 27 آبان 1401

    امام جمعه مرودشت گفت :مسئولان به دنبال برطرف نمودن نیاز ها و نارسایی های بافت های آسیب پذیر در حاشیه شهر باشند/اتفاقات اخیر تکه کوچکی از پازل جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران می باشد



    حجت الاسلام مهدی آقائی امام جمعه مرودشت در خطبه های این هفته از موضوع زنان وهمسران ،عطر وبوی خوش و نماز به عنوان سه مسئله ای که محبوب دل مومنان می باشد، نام برد.

    خطیب جمعه مرودشت در ادامه اشاره ای به هجمه های دشمنان از طریق رسانه های غربی در سطح کشور نمود وافزود: اتفاقات اخیر تکه کوچکی از پازل جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران می باشد.

    آقائی در ادامه به کار گیری یک راهبرد اقتصادی از سوی کشور متخاصم، نبرد مجازی یا جنگ سایبری،جنگ اطلاعاتی،نامنظم وچریکی ، نیروهای ویژه، حمایت از نابسامانی ها و شورش های محلی، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی و عرصه دیپلماسی را از ابعاد جنگ های ترکیبی قلمداد نمود.

    امام جمعه مرودشت تصریح کرد: همه ما می دانیم که عرصه اقتصادی به مهم ترین عرصه تخت وتاز دشمن علیه ایران تبدیل شده ودر جامعه نارسایی های در بخش اقتصادی ومعیشت مردم وجود دارد ودشمن از این موضوع به عنوان نقطه ضعف سو استفاده می کند،لذا مسئولان باید در زمینه رفع مشکلات اقتصادی ومعیشتی مردم گام بزرگی را بردارد.

    آقائی در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بسیج (29 آبان ماه لغایت 5 آذر)با شعار (بسیج خدمتگذار ملت ایران)، اظهارکرد: بسیج شجره طیبه‌ای است که به دست امام خمینی(ره) پایه گذاری شده است.

    وی، نقش بسیج از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون را، نقشی اجتناب‌ناپذیر دانست و بیان کرد: تفکر بسیجی یکی از راهکارهای بیمه کردن انقلاب اسلامی در برابر توطئه‌های شوم دشمنان دین و نظام اسلامی است.

    آقائی با بیان اینکه بسیج در تمامی عرصه ها خوش درخشیده و هرجا که نیاز به حضور بوده ،چه در شهر وچه در روستا ،پررنگ ترین نقش را ایفا کرده است، بیان داشت :امروز با تفکر و روحیه بسیجی دشمن در تمامی عرصه ها از ملت ایران تودهنی می خورد.

    آقائی در ادامه از مسولین شهرستان تقاضا داشت تا قبل از شروع فصل سرما پیش بینی های لازم را زمینه های مختلف برای جلوگیری از آسیب های احتمالی یک عده از قشر ضعیف داشته باشند.

     
    وی همچنان از مسئولان تقاضا داشت تا نسبت به مقاوم سازی منازل روستایی و در اختیار قرار دادن تسهیلات مورد نیازبرای جلوگیری از اتفاقات احتمالی اقدام شایسته بکار گیرند.

    آقائی در ادامه با اشاره به اینکه شهر مرودشت یک شهر مهاجر پذیر می باشد واز سوی دیگر عده ای از مردم به دلیل شرایط ضعیف مالی در حاشیه شهر اقدام به ساخت منازل مسکونی داشته اند، گفت:"خواسته یا ناخواسته در حاشیه شهر مرودشت، بافت مسکونی آسیب پذیر شکل گرفته که نارسایی های فراوانی درپی خواهد داشت، لذا مسئولان باید نسبت به رفع کمبودها ونیاز های این مناطق در زمینه حل مشکلات حاشیه ای شهر گام بردارند.
     


    منبع:افق مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2380
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari