صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • مرودشت در مسیر تبدیل شدن به قطب خدمات لجستیکی
  • برندگان دومین دوره مسابقه عکاسی هوایی بین‌المللی سال ۲۰۲۶ معرفی شدند.
  • کشف محراب تاریخی در محوطه جهانی پاسارگاد
  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  •  

     

     


    وزیر کشاورزی برزیل در شیراز: تلاش برای تعادل در تبادلات تجاری ایران و برزیل

    5369
    :كد
    شنبه 30 بهمن 1400

    وزیر کشاورزی کشور برزیل گفت: در سفر به ایران برای تعادل در حجم تبادلات محصولات کشاورزی ایران و برزیل رایزنی و گفتگو می شود.



    وزیر کشاورزی کشور برزیل گفت: در سفر به ایران برای تعادل در حجم تبادلات محصولات کشاورزی ایران و برزیل رایزنی و گفتگو می شود.

    به گزارش مرودشت نما و به نقل از خبرنگار ایانا در استان فارس، ترزا کریستینا در نشست اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی این استان تصریح کرد: ما می خواهیم ضمن صادرات به ایران واردات از این کشور را افزایش دهیم و به تبادلات اقتصادی برابری برسیم.

    وی با بیان اینکه هدف از سفر به کشور ایران این است که بتوانیم روابط دو جانبه بین دو کشور در زمینه کشاورزی را افزایش دهیم، اظهار کرد: برخلاف شرایطی که در دنیا وجود دارد، تمام دنیا باید کمک کنند تا مواد غذایی  با کیفیت و قیمت مناسب به جهان عرضه شود.

    او با اشاره به اینکه صحبت‌های مستقیم و رو در رو می تواند به نتیجه دادن مسائل بین دو کشور کمک کند، ابراز کرد: به خاطر ظرفیت تکنولوژی و زمین‌هایی که ما داریم برزیل آمادگی این را دارد که که سرمایه‌گذاران ایرانی را جذب کند.

    به گفته وی؛ بخش کشاورزی و دامپروری برزیل توسعه یافته و مدرن است؛ ظرفیت داشتن و پیشرفت در زمینه کشاورزی و مواد غذایی به آب و هوا و منابع ربط دارد؛ برزیل به عنوان کشوری که در این زمینه پیشرفت کرده است می‌تواند به سایر کشورها در زمینه امنیت غذایی کمک کند.

    وزیر کشاورزی برزیل با استناد به آمار سازمان خواربار جهانی فائو تاکید کرد: تا سال ۲۰۵۰ تا درخواست برای مواد غذایی ۶۰ درصد افزایش پیدا خواهد کرد و کشورهای ارائه کننده مواد غذایی باید در این زمینه پیشرفت کنند و به روش‌های جدید برای کشت و برداشت در این حوزه دست یابند.

    وی با بیان اینکه شرایط تجاری برزیل با ایران مثلثی و از طریق کشورهای واسطه انجام می شود، افزود: این تجارت ها بر محصولاتی مانند ذرت، سویا و مواد مشابه متمرکز می‌شود؛ برای افزایش ظرفیت ها گروهی از بازرگان ها در تهران با من همراه هستند.

    این مقام بلند پایه خارجی با اشاره به اینکه در  حال حاضر کشور برزیل مقادیری کود شیمیایی اوره از ایران خریداری می کند که برای بخش کشاورزی قابل اهمیت است، اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم علاوه بر افزایش حجم خرید این کود محصولاتی مانند پسته، بادام و زعفران نیز از ایران وارد کنیم.

    او با بیان اینکه ایران از کشورهای رقیب موادی را وارد می‌کند که ما در برزیل با قیمت رقابتی می‌توانیم صادر کنیم، افزود: برنج در حجم کم به ایران صادر می‌شود؛ شکر یا پنبه نیز به همین صورت که می‌توانیم در این زمینه تعامل بیشتری داشته باشیم.

    وزیر کشاورزی برزیل با اشاره به اینکه از ابتدای شرایط بد اقتصادی اندمی کرونا این کشور در زمینه تولید و صادرات مواد غذایی رکورد زد، گفت: ما توانستیم شغل هایی را که وجود داشت سر جای خود نگهداریم و شغل های جدید نیز ایجاد کنیم؛ در زمینه کشاورزی توسعه به وجود آمد در حالی که در زمینه های دیگر مشکل اقتصادی وجود داشت و صادرات برزیل در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ افزایش داشته است.

    به گفته او؛ در حالی که ۴۰۰ درصد تولید افزایش پیدا کرده، سطح زیر کشت فقط ۴۰ درصد بیشتر شده است.

    وی با بیان اینکه کشور برزیل از تنها کشور های دنیاست که سه بار در سال کشت محصولات کشاورزی دارد، افزود: کشاورزی ما با کمک علم و به همراه ۲ هزار استارتاپی که وجود دارد ظرفیت این را دارد که به تمام دنیا به صورت پایدار مواد غذایی صادر کند.

    او به همراهی ۳۰ نفر از بازرگانان برزیلی با خود اشاره و تصریح کرد: جلسات متعددی با خریداران ایرانی که در تهران هستند از فردا شروع می شود.

    به گفته وزیر کشاورزی برزیل؛ برخی شرکت ها و بعضی از بانک‌های این کشور تمایل دارند روند تجارت با ایران را تسهیل و بخشی از مسائل موجود را حل کنند.

    این مقام خارجی ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران و شیراز از استقبال مقامات ایرانی خصوصا رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در شیراز تقدیر کرد و افزود: امیدوارم در این سفر بتوانیم به نتایج مورد انتظار طرفین دست یافته و به نقطه مشترک برسیم.

    ترزا کریستینا وزیر کشاورزی برزیل روز پنچ شنبه بیست و هشتم بهمن ماه در راس هیاتی به شیراز سفر کرد و پس از بازدید از ظرفیت های بخش کشاورزی استان فارس در نشست اتاق بازرگانی این استان با حضور لائودمار گونسالس آگوئیا نتو سفیر برزیل در ایران، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، جلال رشیدی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس شرکت کرد




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2607
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari