صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • امیرمحمد علمداری و طاها اسفندیاری بر سکوی دوم ربات‌های جنگجو کشور
  • بیش از ۱۰ واحد آموزشی با آغاز سال تحصیلی افتتاح می‌شود
  • مردم بصیر ایران همیشه ثابت کرده‌اند که از توطئه دشمن نمی‌ترسند
  • چرا دانش انباشته مرمتگران مرودشت باید در صیانت از تخت‌جمشید و نقش‌رستم به رسمیت شناخته شود؟
  • کشف اموال باستانی در مرودشت
  • ۶ هزار متر از مسیر ورودی تخت‌جمشید مرودشت زیر تیغ بهسازی
  • مهدی رزمیان، پرچم افتخار مرودشت در گرندپری کره‌جنوبی
  • شکرهای قاچاق به مقصد نرسید
  • سارقان موکب‌ها و اماکن خصوصی مرودشت دستگیر شدند
  • بهره‌برداری از ۳۸ پروژه در هفته دولت مرودشت
  • ضرورت انسجام و شتاب‌بخشی به توسعه مرودشت
  • حمزه علیزاده سکاندار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرودشت شد
  • دیدار استاندار فارس و فرماندار مرودشت از قهرمان هوش مصنوعی جهان
  • صرفه‌جویی مردم، تدبیر دولت، راهکار کاهش مصرف بنزین
  • محکومیت کابینت ساز متقلب در مرودشت
  • نجات کودک ۶ ساله مرودشتی از مرگ حتمی
  • استقبال پرشور از دانش آموز مرودشتی برنده مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی
  • فیلم/ تراستی‌ها کیستند و چگونه کار می‌کنند؟
  • آغاز برداشت ذرت علوفه ای از مزارع مرودشت
  • توقیف خودرو با بیش از ۴۵۰ میلیون خلافی
  • آزادگان سرافراز، گنجینه‌های صبر، استقامت،ایثار هستند
  • با وجود جمعیت 200 هزار نفری از داشتن سینما محرومیم
  • دستگیری سارقان شلتوک در رامجرد مرودشت
  • صعود جمعی از فرهنگیان مرودشت به قله سبلان
  • هت‌تریک طلای فرهاد قلی‌زاده در وزنه‌برداری قهرمانی جوانان آسیا
  • در شرایط فعلی کشور، افزایش نرخ بنزین به صلاح نیست
  • هت‌تریک طلایی حمیدرضا: رکورد جهان شکست!
  • درخشش دیگر دختر پولادین مرودشتی در آوردگاه آسیایی نوجوانان
  • کمبود شدید فضای آموزشی در مرودشت
  • ساماندهی پسماندهای پزشکی درمانگاه‌های خصوصی مرودشت
  •  

     

     


    ورود مدعی العموم به تخلفات واگذاری کارخانه آزمایش مرودشت

    5349
    :كد
    سه شنبه 20 مهر 1400

    ورود مدعی العموم به تخلفات واگذاری کارخانه آزمایش مرودشت معاون قضایی ریاست دادگستری استان فارس اعلام کرد: دادستان شهرستان مرودشت، از سوی ریاست دادگستری استان، ماموریت یافته که با ضابطین خاص قضایی و کارشناسان مجرب اقتصادی به مسئله کارخانه آزمایش از ابتدای واگذاری تا کنون ورود کرده و آن را مورد بررسی کامل قرار دهد.



    به گزارشمرودشت نما به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، میزگرد بررسی وضعیت کارخانه آزمایش مرودشت، صبح دوشنبه ۱۹ مهرماه، به میزبانی خبرگزاری فارس، در محل اداره کل دادگستری استان فارس برگزار شد.

    در این جلسه ابتدا، نیک منش، نماینده کارگران کارخانه، تاریخچه مختصری از آنچه بر این کارخانه از ابتدای واگذاری تا کنون که جز زمین و ملک آن چیزی باقی نمانده، ارائه داد و سپس به تلاشهای صورت گرفته در راستای سامان دادن به شرایط کارخانه پرداخت.

    سپس جلال رشیدی کوچی، نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: ما در مجلس در حال نهایی کردن طرح تحقیق و تفحص از نحوه مدیریت کارخانه و حتی اعمال ماده ۲۳۴ هستیم، اما از مسئولان استانی به‌ویژه دستگاه قضا انتظار داریم که مشخص کنند که سهامداران عمده چه بلایی بر سر کارخانه آوردند، مسببین اصلی چه کسانی هستند و با آنها برخورد شود و در مرحله بعد، پس از تعیین تکلیف کارخانه، زمینه ورود صنایع و سرمایه گذاران فراهم شود تا بار دیگر به عنوان یک واحد تولیدی و صنعتی احیا شود.

    معاون قضایی ریاست دادگستری استان فارس نیز با بیان این نکته که آزمایش برند ملی است و این مسئله برای دستگاه قضا اهمیت دارد، اعلام کرد: دادستان شهرستان مرودشت، از سوی ریاست دادگستری استان، ماموریت یافته که با ضابطین خاص قضایی و کارشناسان مجرب اقتصادی به مسئله کارخانه آزمایش از ابتدای واگذاری تا کنون ورود کرده و آن را مورد بررسی کامل قرار دهد.

    کوروش زارعی افزود: پس از دستور رئیس دادگستری، نامه ای به همین منظور در تاریخ ۱۴۰۰/۸/۶ به اداره اطلاعات شهرستان زده شد و مطمئن باشید اگر به شکل مستند، اهمال کاری و تخلفات مشخص گردد، دستگاه قضا هیچ گونه مماشاتی نخواهد داشت و قاطعانه برخورد می کند.

    زارعی توضیح داد: از آنجا که مدت زیادی از واگذاری گذشته و اسناد بسیاری باید بررسی شود، نمی‌توان پیش بینی کرد که در چه فرجه زمانی نتیجه حاصل شود اما مدعی العموم به این مسئله ورود کرده و مطمئن باشید پیگیری خواهد شد.

    معاون رئیس صمت استان فارس نیز گفت: در حال حاضر کارخانه ای دیگر وجود ندارد و فقط از آزمایش یک ملک باقی مانده، پروانه تولید آن باطل شده و مالکان، مدیر تصفیه تعیین کرده اند.

    اخلاصی افزود: در صورت تعیین تکلیف مالکیت آن و ورود سرمایه‌گذار، صمت بیشترین همکاری را خواهد کرد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    2967
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari