صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • گزارش تصویری: به مناسبت روز کارگز
  • گزارش تصویری: مسابقات وزنه برداری قهرمانی استان فارس در بخش بانوان
  • گزارش تصویری: مسابقات وزنه برداری قهرمانی استان فارس
  • گزارش تصویری: جلسه شورای اداری شهرستان مرودشت
  • کاهش هفتاد و دو درصدی ابتلا به سالک در سال گذشته
  • ۲ قلاده گربه جنگلی در مرودشت زنده‌گیری شدند
  • مدال برنز مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته بانوان کشور به ورزشکار دختر مرودشتی رسید
  • سند مالکیت تخت جمشید رونمایی شد
  • با کسب ۹ نشان طلا،نقره و برنز آینده سازان کشتی مرودشت بر سکوی دوم فارس ایستادند
  • عملیات وعده صادق ضربه کاری به رژیم غاصب کودک کش بود
  • آدم ربایی نافرجام باحضور به موقع کارآگاهان پلیس فارس
  • آغاز کشت چغندر قند بهاره در شهرستان مرودشت
  • دیدار صمیمی مدیران با مردم، در مسجد الزهرا (س) مرودشت
  • رها سازی آب سد درودزن به منظور حمایت از تولید و کشاورزان مرودشت
  • حجاب وعفاف در جامعه باید نهادینه شود
  • چهار وزنه‌بردار فارسی در لیست جدید تیم ملی بزرگسالان ایران
  • پیام تبریک مدیر آموزش و پرورش مرودشت به مناسبت عید سعید فطر
  • قدرت نمایی و تيراندازي با سلاح در روز 13 فروردين//دستگیری متهمین در مرودشت
  • بلاگرها از کدام خدا سخن می‌گویند؟
  • وقتی به بوی تعفن تورم عادت کرده ایم!
  • روز قدس تحقق نابودی اسرائیل و روز حیات اسلام است
  • گزارش تصویری: راهپیمایی روز قدس در مرودشت
  • تماشا کنید: ماجرای یک سرقت بزرگ / گوزن زرد ایرانی چگونه اسرائیلی شد؟
  • تخت جمشید با بیش از 290 هزار بازدید در رتبه دوم توجه گردشگران
  • ثبت بیش از ۱۷ هزار نفر روز مسافر در مدارس مرودشت
  • عکاسی حیرت انگیز یک خلبان
  • تفرجگاه تنگ بستانک(بهشت گمشده) کامفیروز شهرستان مرودشت به میراث فرهنگی فارس واگذار شد
  • اول، بساط دلالی باید جمع شود
  • وابستگی مجامع بین المللی به غرب دلیل سکوت در برابر جنایات رژیم غاصب می باشد
  • دادستان شهرستان مرودشت از برخورد جدی و قانونی با پدیده گران‌فروشی و کم فروشی در اماکن تحت پوشش میراث فرهنگی مرودشت خبر داد.
  •  

     


    پژوهشگر مرودشتی برای نخستین بار موفق به تولید روغن خوراکی از بنه شد

    5088
    :كد
    دوشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۸

    نخستین بار در کشور تولید روغن خوراکی بنه در فارس دکتر جواد توکلی استاد دانشگاه جهرم پس از ۱۱ سال تحقیق سرانجام موفق به استحصال؛ تصفیه و تولید روغن بنه شد.



    دکتر جواد توکلی استاد دانشگاه جهرم گفت: روغن بنه دارای دو ویژگی منحصر به فرد است که در هیچ یک از روغن‌های رایح در جهان وجود ندارد
    این پژوهشگر افزود: روغن بنه نابترین روغنی است که نه فاسد و نه در برابر حرارت زیاد دچار تغیر می‌شود به همین خاطر ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد و مناسب سرخ کردن نیز هست.
    دکتر توکلی گفت: در حال حاضر آنتی اکسیدان TBHQ برای پایداری روغن‌های رایج و با قیمت گزاف از خارج وارد می‌شود این در حالی است که tbhq یک ترکیب شیمیایی است که عمر روغن را زیاد و عمر مصرف کننده را کم می‌کند.
    این محقق بیش از هزار آزمایش روی روغن بنه انجام داده و به این نتیجه رسیده که این روغن بهترین انتی اکسیداتی است که به بازار عرضه می‌شود.
    وی گفت: به طور مثال برای افزایش پایداری روغن زیتون نیم در صد روغن بنه اضافه شد که با کمال تعجب ۸۰ در صد پایداری روغن زیتون را افزایش داد، اما ترکیب شیمیایی tbhq میزان ماندگاری فقط ۲۰ درصد افزایش یافت.
    بنه در واقع پسته وحشی است که پوست و مغز آن قابل خوردن است و روستاییان به عنوان اجیل زمستان از آن مصرف می‌کنند.
    دو میلیون هکتار بنه در کشور وجود دارد که از ان می‌شود سالانه ۸۰۰ میلیون لیتر روغن بنه استحصال کرد؛ که با راه اندازی صنایع روغن کشی بنه در کشور می‌توان از این ظرفیت به خوبی بهره برد.
    فارس از استان‌هایی است که درخت بنه تقریبا در تمام مناطق آن وجود دارد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1468
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari