صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگاه‌های فرهنگی به بنر حجاب اکتفا نکنند
  • کشف یک مزرعه بزرگ استخراج غیرمجاز رمز ارز در مرودشت
  • تأکید بر تعامل برای ارتقای خدمات شهری و روان‌سازی ترافیک
  • وداع مردم مرودشت با پیکر مطهر شهید شهاب امیدی
  • آیا ممکن است بدون آنکه متوجه شویم، افکار و تصمیم‌هایمان هدایت شوند؟
  • گوهر گرانبهایی را از دست دادیم
  • پایان برداشت محصولات شتوی (زمستانی) در مرودشت
  • عملکرد سه ماه نخست سال جاری واحد غذا شبکه بهداشت و درمان مرودشت
  • تشکر فرماندار مرودشت از حضور مردم در مراسم سوگواری شهادت قائد امت
  • مراسم تشییع جنازه رهبر شهید یک رویداد منحصر به فرد خواهد شد.
  • موکب شهید جابر، آماده استقبال از زائران رهبرشهید در ورودی شهرمرودشت
  • مسکن ملی و تکمیل بیمارستان در حال ساخت اولویت اول مدیریت اجرایی شهر مرودشت
  • دستگیری سارقان باغات در روستای سیوند
  • 37 سال سکانداری انقلاب ایجاب می کند مراسم تشییع درخور شان رهبر شهید انقلاب داشته باشیم
  • کشف ۷ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز در مرودشت
  • ده عامل حذف ایران از جام جهانی 2026
  • مرودشت در آستانه تبدیل به نخستین قطب هوشمندسازی گلخانه‌ای کشور
  • داریوش مهرابی رئيس جدید اداره برق شهرستان مرودشت
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری در خیابان هلال احمر
  • سیدمختار امیری: ورزشکاران، سفیران فرهنگی و نمادهای افتخار مرودشت هستند
  • بکار بردن واژه خائن برای تیم مذاکره کننده زشت و ناپسند است
  • مردم حتی با نزدیکان خود نیز اقدام به تنظیم اسناد عادی خرید و فروش اموال غیر منقول نکنند.
  • طلایی ترین فرصت تاریخ در دست بازیکنان تیم ملی فوتبال
  • شاهکارهای سه‌بعدی نقاش پرتغالی | عکس
  • کشف ۴ تن برنج تقلبي توسط پلیس مرودشت
  • همایش تجلیل از فعالان فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد
  • ماندگاری وگسترش دین خدا در گروه تبلیغ می باشد
  • بازدید فرماندار و نماینده مجلس از پروژه‌های شاخص آموزش و پرورش
  • اجرای ممنوعیت تردد کامیون‌ها در سطح شهر و اعمال طرح پارک ممنوع در خیابان اصلی
  • شتاب در تکمیل بزرگ‌ترین پروژه درمانی شمال فارس؛ موانع افتتاح بیمارستان سرداران شهید بررسی شد
  •  

     

     


    حضور موفق موسسه شهدای ایل باصری در جشنواره های عشایر کشور

    نويسنده - خبرنگار: علی مهرابی

     
    4816
    :كد
    جمعه 16 تير 1396

    جلسه هیأت امنا و هیأت مدیره موسسه شهدای ایل باصری چهارشنبه 14/4/96 در مسجد امام هادی تشکیل شد.



    در ابتدای این جلسه رحمت هوشیار رئیس هیئت مدیره گفت؛ هدف از تشکیل این موسسه مسائل آنگونه که در بعضی موراد مطرح شده است، سیاسی و شخصی  نیست و فقط جهت معرفی و تداوم فرهنگ ایل باصری تشکیل شده است و جلسات موسسه به علت برگزاری انتخابات شوراها و ریاست جمهوری چندین ماه به تعویق افتاد تا شائبه سیاسی بودن موسسه از بین برود.
    وی به ذکر اقدامات انجام شده جهت ثبت موسسه پرداخت و گفت؛ ثبت موسسه مراحل نهایی خود را طی می کند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.


    هوشیار اضافه کرد در چند ماه اخیر این موسسه در چندین جشنواره عشایری در تهران، یزد، شیراز و تخت جمشید شرکت کرده است و توتنسته تقدیر نامه هایی نیز دریافت کند. همچنین قرار است در جشنواره های بعدی نیز بصورت فعال شرکت کند و برنامه هایی مانند برگزاری همایش موسیقی سنتی ایل یاصری، رونمایی از کتب مؤلفین ایل، تقدیر از بزرگان و ریش سفیدان و برگزاری مسابقه مقاله نویسی از برنامه های آتی مؤسسه می باشد.
    رحمت هوشیار همچنین در مورد شایعاتی و سوالاتی که در فضای مجازی درباره ایل و این موسسه پیش آمده است گفت؛ ما از وجود گروههای مستقل ایل باصری در فضای مجازی استقبال می کنیم و آن را مفید می دانیم و بهتر است موسسه نیز حضور موثرتری در فضای مجازی داشته باشد تا مسائل تفرقه انگیز در این فضا بوجود نیاید.
    خانم شیروانی که در برگزاری چادرهای ایل باصری در جشنواره های گذشته نقش موثری داشته به مشکلات زیادی که در این راه با آن روبرو بوده است اشاره کرد و گفت خوب است امکانات لازم جهت جشنواره های بعدی از همین حالا آماده شود. وی اضافه کرد ایل باصری تنها ایل فارسی زبان عشایری در کشور است اما متاسفانه اقدام موثری جهت معرفی صحیح این ایل در گذشته انجام نشده است.


    در ادامه حاج صمد مردانی خواستار یکپارچگی ایل شد و به تشریح دو نگاه در بین مردم ایل پرداخت. یکی دیدگاهی که به گذشته و افتخارات و شجاعتهای ایل می پردازد و دیگری دیدگاهی که به آینده نظر دارد و اطلاع رسانی و استفاده از رسانه ها و صدا و سیما را ضروری می داند.

    کاووس مردانه نیز اضافه کرد در تمامی جوامع بشری یکی از دو راه تقلید یا تفکر را برای پیشرفت انتخاب کرده اند و برای پیشرفت ایل باصری باید اتحاد را تقلید کنیم و با استفاده از منابع انسانی خوبی که در ایل وجود دارد با تفکر راه پیشرفت را انتخاب کنبم.

     


    در ادامه سهراب امیری مدیر عامل موسسه شهدای ایل باصری از همه عزیزان بخصوص دوستانی که در یادواره شهدای ایل باصری تلاش نمودند و افرادی که در این زمینه کمک مالی داشتند بخصوص شورای شهر که در برگزاری مسابقات فوتبال  داخل سالن حمایت مالی داشت تشکر کرد و گفت؛ بهتر است در فضای مجازی همه گروهها به یک گروه واحد و قدرتمند و با برنامه ریزی تبدیل شوند.
    در انتهای جلسه آقای بادفر با ذکر یک خاطره در مورد جذب توریست و چادرهای عشایری که امسال در تخت جمشید برگزار شد توضیحاتی ارائه کرد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    3069
     
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari