صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    معضلی بنام معاونت پرورشی!!!

    نويسنده - خبرنگار: محمد دبیری

    4006
    :كد
    چهارشنبه 29 ارديبهشت 1395

    اگر امروز، عدم رعایت حقوق شهروندی درروابط اجتماعی بسیاری از ما را با مشکل مواجه کرده و آزارمان می دهد ، دلیل آنرا باید در غفلت از موضوع پرورش جستجو کرد.



    "مرودشت آنلاین"- اکثریت صاحب نظران علوم اجتماعی بر این باورند که هیچ تغییر و تحول مثبتی در جوامع بدون توجه به جایگاه آموزش و پرورش میسر نمی شود. از سه عنصر منابع مالی، زیرساختهای فیزیکی و نیروی انسانی به عنوان شروط اصلی توسعه یک جامعه نام برده می شود. از آنجا که در نهایت ، منابع مالی و فیزیکی توسط نیروی انسانی درمسیر توسعه بکارگرفته می شود نقش آموزش و پرورش به دلیل آماده سازی نیروی انسانی متخصص و متعهد در این پروسه  بسیار با اهمیت می باشد. کشور ژاپن بدون داشتن کمترین منابع زیرزمینی در زمره برترین اقتصادهای دنیا قرار دارد ، اما آنچه که ژاپنی ها را به یک الگوی جهانی تبدیل کرده تعهد، اخلاق و مسئولیت پذیری آنان بوده است. نام بردن از مردم این کشور به عنوان نمونه های برتر اخلاق گرایی در روابط اجتماعی، گواهی روشن بر لزوم تعلیم و تربیت توامان است. در واقع، سیستم آموزشی این کشور مدیریت توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این کشور را برعهده گرفته است.


    آموزش و پرورش، کلید حل بسیاری از مشکلات حال و آینده در شهر ماست. اگر امروز، عدم رعایت حقوق شهروندی درروابط اجتماعی بسیاری از ما را با مشکل مواجه کرده و آزارمان می دهد ، دلیل آنرا باید در غفلت از موضوع پرورش جستجو کرد. متاسفانه بی اعتنایی به کارکردهای تربیتی ، در حال مبدل ساختن سیستم آموزشی ما به یک نهاد مصرف گرا و مدرک ساز است و قطعا این موضوع، زمینه ساز مشکلات بسیاری برای ما خواهد شد.  تاکید مقام  معظم رهبری بر جا یگاه معاونت های پرورشی در دیدار با معلمان نشان می دهد که تربیت نیروهای متعهد فراتر از یک بحث داخلی بوده و در مواجهه با تهاجم فرهنگی بیگانگان بسیار موثر و راهگشاست. این نگاه دلیلی روشن به ما می دهد تا امر تربیت و پرورش نیروهای متعهد را در شهر های کوچک و از لایه های پایین جامعه جدی تر دنبال نماییم.


    پست معاونت پرورشی درآموزش و پرورش شهر ما برای چندمین ماه متوالی خالی مانده است. اگر کمبود نیروی انسانی متخصص دلیل این امر بوده باید اذعان کرد که آموزش و پرورش در تربیت نیروی مورد نیاز خود نیز عقیم مانده است و اگر مناسبتهای انتخاباتی ، سیاسی ، حزبی و .... باعث تاخیر در معرفی معاونت پرورشی گردیده بایدبه فرموده مقام معظم رهبری استناد نمود که "نگاه حزبی و جناحی به آموزش و پرورش را سم دانسته اند".


    با توجه به گستره فعالیت های معاونت پرورشی که بسیاری از امور فرهنگی، بهداشت و سلامت، کانون هاو سازمان های دانش آموزی را شامل می شود ، در این مدت امور مربوط به این معاونت  توسط چه کسی انجام گرفته است و خالی ماندن این جایگاه به نوعی کم توجهی به رسالت تربیتی و پرورشی این نهاد تعبیر نمی گردد؟


    از آنجا که پروسه پیشنهاد ، تایید و معرفی یکی از نیروهای درون سازمان به عنوان معاونت پرورشی بسیار کوتاه مدت بوده و حتی معرفی یک نیروی انتقالی از سازمانها و نهادهای دیگر هم نیازمند چندین ماه وقت نمی باشد عدم معرفی یک نفر از سوی ریاست محترم اداره آموزش و پرورش به چه معناست؟


    نقش این نهاد فراگیر که کارکنان بسیار دارد و با طیف وسیعی از دانش آموزان و والدین در ارتباط مستمر است در پدیده های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست. تلاش کاندیداها برای همراه نمودن این گروه در دور اخیر انتخابات و برگزاری جلسات چند صد نفره نزدیکترین نمونه از این مدعاست و همین امر زمینه ساز برخی توقعات و بعضا انتصاب ها می گردد. با توجه به فروکش کردن هیاهوی انتخابات و همزمان شدن آن با تعطیلات تابستانی مدارس، نه دلایل و بهانه های سیاسی و حزبی برای تاخیر در معرفی این معاونت قابل پذیرش است و نه شلوغی کار و درگیری های اداری.


    اوج کار و هنر یک معاونت پرورشی  تداوم ارتباط با دانش آموزان در قالب فعالیت های فرهنگی و ورزشی در ایام تعطیلات مدارس است و به همین دلیل انتظار می رود که  با بکارگیری یک نیروی متخصص و متعهد دانش آموزان در ایام تعطیلات بدون برنامه باقی نمانند. به امید داشتن یک نهاد آموزشی پویا و بانشاط.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1835
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari