صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    کلنگ ساخت حوزه علمیه خواهران مرودشت به زمین زده شد

     
    3956
    :كد
    جمعه 17 ارديبهشت 1395

    کلنگ حوزه علمیه خواهران مرودشت در زمینی به مساحت 2 هزار و 600 مترمربع در این شهر به زمین زده شد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خبرگزاری فارس، احمدی امام‌جمعه مرودشت در نشست شورای فرهنگی عمومی این شهرستان که با حضور آیت‌الله شیخ علی موحد مسئول حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس و دیگر اعضا در دفتر وی تشکیل شد با تبریک مبعث بزرگ نبی مکرم اسلام اظهار داشت: پیام بزرگ بعثت ارمغان تزکیه و تعلیم در سایه فرهنگ وصیانی و الهی است.

    حجت‌الاسلام‌ قنبرعلی احمدی مهم‌ترین و اساسی‌ترین اصل برای تحقق بخشیدن به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری را ترویج فرهنگ صحیح اسلامی دانست و بیان داشت: چنانچه فرهنگ زیرساخت اقتصاد، علم، سیاست، اخلاق و هنر شود به‌عنوان پنجه مقاومت جامعه عمل می‌کند و با نخ تسبیح فرهنگ به یکدیگر متصل خواهد شد.

    وی لازمه اقتصاد مقاومتی را فرهنگ مقاومتی دانست و گفت: فرهنگ‌های حاکم بر پیرامون تاریخی ما خالص و اصیل و مطلق نبوده است و تحت تأثیر شرایط حاکم و محکوم درهم‌ تنیده و به همدیگر آمیخته شده است و زمانی که فرهنگ ما برگرفته از فطرت و اصالت باشد، همان فرهنگ قرآنی و وحیانی خواهد بود که فرهنگ اقتصاد مقاومتی شکل خواهد گرفت و هرگز اسارت‌پذیر نبوده و به دنبال خود نیز سیاست و هنر مقاومتی را نیز به ارمغان خواهد آورد.

    احمدی در پایان ساختن و مهیا کردن زیرساخت‌های اقتصادی ازجمله مسجد با محوریت قرآن و عبادت و بهره‌گیری از علوم قرآنی به‌واسطه تربیت فرزندان صالح را لازمه پویایی اقتصاد مقاومتی در سایه فرهنگ صحیح دینی عنوان کرد.

    در پایان این نشست اعضا و جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان و همچنین جمعی از طلاب حوزه علمیه برادران و خواهران به همراه مسئولان خود در محل ساخت حوزه علمیه خواهران حضور یافتند و در آیین کلنگ‌زنی این حوزه که به مساحت 2 هزار و 600 مترمربع و زیربنای یک‌هزار و 700 مترمربع در دو طبقه است شرکت کردند.

    به گزارش فارس، این حوزه شامل کلاس‌های درس، اتاق اساتید، نمازخانه، پارکینگ، اداری، مهدکودک و شیرخوارگاه، بخش تأسیسات، کتابخانه و سایت رایانه است.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1666
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari