صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     

    بااستقبال پرشور مردم مرودشت؛
    ایرانیان فاتح دوی ماراتن بین‌المللی پارس شدند

     
    3884
    :كد
    شنبه 21 فروردين 1395

    در این رقابت فرض اله رستمی از استان قزوین با زمان 2 ساعت و 43 دقیقه زودتر از دیگر رقبایش به خط پایان رسید و اول شد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین"، اولین مسابقه بین المللی دو ماراتن در ایران به میزبانی شهرستان مرودشت برگزار و از محل آثار باستانی نقش رستم آغاز شد.
     

    رقابت‌ دوی ماراتن بین المللی پارس صبح امروز شنبه با شرکت بیش از 185 دونده استقامتی داخلی و خارجی برگزار شد.

    تپانچه آغاز مسابقات را عبدالحمید احمدی معاون وزیر ورزش و امور جوانان به صدا درآورد و ورزشکاران رقابت خود را آغاز نمودند و پس از پشت سرگذاشتن بخشی از شهرستان مرودشت، میدان ملل و تخت جمشید و طی کردن مسافت 42 کیلومتر و 195 متر در نقش رستم از خط پایان عبور کردند.

    در این رقابت فرض اله رستمی از استان قزوین با زمان 2 ساعت و 43 دقیقه زودتر از دیگر رقبایش به خط پایان رسید و اول شد پس از دونده قزوینی، محمد فرجی از مشهد با زمان 2 ساعت و 48 دقیقه نایب قهرمان شد و عبدالرحمن میرزایی از البرز با 2 ساعت و 56 دقیقه بر سکوی سوم ایستاد.

    این رقابت با استقبال پر شور مردم مرودشت همراه بود. علاقمندان از تمام اقشار و اصناف از جمله آموزش و پرورش، شهرداری، اداره ورزش و جوانان و همچنین مردم مرودشت برای تماشای مسابقه و استقبال از ورزشکاران حضور داشتند.

    در این رقابت بیش از 100 دونده خارجی و 85 دونده ایرانی حضور داشتند. که کشورهای آلمان، نپال، عراق، ایرلند، مقدونیه، نروژ، سوئیس، سوئد، فرانسه،  دانمارک، مقدونیه، بلژیک، استرالیا، روسیه، هلند، لهستان، مصر، ایتالیا و یونان ازجمله شرکت‌کنندگان در این مراسم بودند.

    این مسابقه به همت فرمانداری شهرستان مرودشت و با همکاری فدراسیون دوومیدانی و اداره کل ورزش و جوانان فارس، شهرداری، اداره میراث فرهنگی و صنایع‌دستی و گردشگری، نیروی انتظامی و آموزش‌وپرورش و دیگر ارگان‌ها و نهادهای مرودشت برگزار شد.

    شرکت ایرانی گشتور و شرکت سیلک رود ایتالیا که اسپانسر و از حامیان این مسابقه بودند علاوه‌بر مدال، جوایز نفیسی به بر نفرات اول تا سوم و دیگر شرکت‌کنندگان اهدا کردند.

    از حاشیه های این مسابقه میتوان به بی نظمی های زیاد در حین اجرا و آغاز مسابقه اشاره نمود. علیرغم شور و حال زیاد برنامه ، عده زیادی با قرار دادن ماشین های شخصی در مسیر مسابقه،ورزشکاران را در معرض خطر قرار دادند. در طول مسیر نیز تنها با آب معدنی از ورزشکاران پذیرایی می شد که بنا به گفته دکتر مجاب متخصص پزشکی ورزشی مسابقات آب به تنهایی جوابگوی دوهای استقامت بالای یک ساعت نمی باشد و باید از نوشابه های ورزشی حاوی سدیم و گلوکز استفاده شود تا مانع کاهش سدیم و گلوکوز خون ورزشکار شود.

    از دیگر حاشیه های این مسابقه میتوان به عدم استفاده از علایم راهنما در طول مسیر و عدم حضور امام جمعه شهرستان مرودشت در میان دیگر مسئولین اشاره کرد.

    گزارش تصویری همراه با حاشیه های مسابقه را از این لینک مشاهده نمائید.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1947
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari