صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     

    فرماندار مرودشت خبر داد
    تدوین سند جامع راهبردی تخت جمشید

     
    3652
    :كد
    چهارشنبه 16 دى 1394

    فرماندار مرودشت از تدوین سند جامع رسمی و راهبردی معتبر برای سامان بخشیدن به آثار تاریخی و جهانی تخت جمشید خبر داد.



    به گزارش "مرودشت آنلاین" به نقل از خبرگزاری فارس، ماشاءالله حیدرزاده عصر امروز در نخستین بازدید رسمی خود از آثار تاریخی تخت جمشید در جلسه‌ای با مدیر این پایگاه میراث جهانی، فرمانده انتظامی شهرستان مرودشت، معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری و برخی از کارشناسان حوزه میراث فرهنگی، در تخت جمشید، به عزم و اراده خود و مجموعه مدیریتی این شهرستان برای سامان بخشیدن به مجموعه تخت جمشید تأکید کرد و خواستار بازنگری و تدوین سند جامع راهبردی معتبر برای سامان بخشیدن به این آثار شد و بیان داشت: به نتیجه رساندن این طرح‌ها نیازمند تلاش و پیگیری جدی مسئولان این شهرستان برای اجرای دقیق آن‌ها است.

    وی از این بنا به‌عنوان نماد تمدن کهن ایران و معرف شهرستان مرودشت و غرور ملی یاد کرد و اظهار داشت: به دنبال آن هستیم تا با استفاده از کارشناسان مجرب، یک سند رسمی و معتبر به‌عنوان سند جامع تخت جمشید، تدوین، تصویب و اجرایی شود تا امکان اعمال سلیقه و ذائقه شخصی، پس‌ازآن وجود نداشته باشد.

    فرماندار مرودشت افزود: زمان آن رسیده که به حرکت درآوردن و سرعت بخشیدن چرخ اقتصاد، خدمات‌رسانی، توسعه و پیشرفت با سرعت و همت بیشتری انجام گیرد و برای کارهای ماندگار ورود کنیم، ازاین‌رو، پیگیری و اجرایی شدن طرح‌های زودبازده در بحث گردشگری مرودشت و به‌ویژه تخت جمشید، ازجمله اقدامات اساسی خواهد بود که در کنار بحث انتخابات، اگر بخواهیم به‌عنوان اولویت تا پایان سال 94 بر آن متمرکز شویم، در فهرست برنامه‌ها قرار گرفته است.

    حیدرزاده اضافه کرد: اگرچه در گذشته اقداماتی مقطعی در زمینه گردشگری انجام گرفته اما این امر مستلزم انجام کارهای اساسی و اصولی با چشم‌اندازی بلندمدت است که بتواند جایگاه مرودشت را بین دیگر شهرها، برجسته‌تر کند.

    فرماندار مرودشت درآمد میلیاردی سالانه‌ای که از تخت جمشید و اماکن گردشگری و خدماتی آن به دست می‌آید را ظرفیت ویژه برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی این شهر و مجموعه تخت جمشید دانست که نباید بی‌اعتنا از آن گذشت و بخشی از منابع موردنیاز توسعه گردشگری این شهرستان را در ابتدای راه، باید از همین منبع درآمدی کسب کرد.

    رئیس ستاد هماهنگی تسهیلات سفر شهرستان مرودشت همچنین با تأکید بر پیگیری درآمد تخت جمشید و برگشت درصد بیشتری از آن به خود مجموعه در راستای حفاظت و مرمت، اجرای طرح‌های بحرانی، پروژه‌های شاخص، سامان‌دهی مسیر ورودی، گفت: امید است بتوان ضمن تقویت ردیف بودجه‌ای مستقل تخت جمشید، اعتباری، مازاد اعتبار استانی جذب کند.

    طرح مشکلات کشاورزی، مدیریت یکپارچه به‌ویژه در ایام نوروز در تخت جمشید و پیگیری تخصیص بخشی از اعتبار تخت جمشید به هیئت امنا، مواردی بود که فرماندار مرودشت ضمن تأکید بر هرچه زودتر برگزار شدن جلسه هیبت امنا، خواستار پیگیری آن و رسیدن به نتیجه‌ای مطلوب از سوی اعضای هیبت امنای تخت جمشید شد.

    در ادامه این جلسه، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این پایگاه میراث جهانی از بدو تأسیس تاکنون، اعلام داشت که این پایگاه آمادگی دارد پروژه‌های مطالعاتی خود را در تمام زمینه‌ها ارائه دهد و در طرح جامعی که فرماندار مرودشت نسبت به تدوین و تصویب و اجرای آن تأکید دارد، آن دسته از طرح‌های پایگاه را که آماده کار بوده و نیاز به بازنگری دارند، به‌عنوان بستر کار معرفی کند.

    مسعود رضایی منفرد، همچنین نسبت به مشکلات حریم، ترک‌های عمیقی که در دشت مرودشت براثر حفر چاه‌های مجاز و غیرمجاز و برداشت بی‌رویه آب به وجود آمده و فروچاله‌هایی که هم درگذشته و هم دراین‌اواخر در محدوده حریم و در نزدیکی نقش رستم و پردیس ایجاد شده است هشدار داد و خواهان رسیدگی جدی به این امر در جلسه هیبت امنا شد.

    به گزارش فارس، فرماندار مرودشت در پایان جلسه از سالن دستاوردهای پایگاه میراث جهانی تخت جمشید، موزه تخت جمشید، محوطه‌ی تخت جمشید و گیت ورودی بازدید کرد.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1463
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari