صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 
+تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008

آخرین اخبار

  • دستگیری کلاهبردار حرفه ای خرید طلا
  • دستگیری سارق مشاعات ساختمانی در مرودشت
  • دانشگاه آزاد آماده ارائه خدمات به مردم مرودشت
  • آسفالت شهر زیر ذره‌بین مدیریت شهری مرودشت
  • برگزاری دوره تخصصی دسترسی با طناب در مرودشت
  • چرا این جام‌جهانی از هم‌اکنون یک فاجعه است +عکس
  • برگزاری ورکشاپ تخصصی بازیگری در تالار مهر مرودشت
  • وقتی شما نبودید
  • شاخه درختان به ظاهر خشک شده را نسوزانید.
  • «جزیره‌های ثروت» در متن جامعه ایران
  • دستگیری شکارچیان غیر مجاز کبک در درودزن مرودشت
  • اجرای طرح رایگان پایش فشار خون در مرودشت
  • درخشش مرودشتی ها در مسابقه کشوری شطرنج ریتد سریع
  • گُلر جوان مرودشتی سنگربان فصل بعدی استقلال
  • مدیریت تنگه هرمز حق مسلم ایران است
  • «کاروان خدمت» از پشت میزهای اداری تا کف خیابان‌های شهر
  • مرودشت رتبه نخست شبکه بهداشت و درمان استان فارس
  • اهدا یک دستگاه اکسیژن ساز به خانه هلال احمر سیدان
  • هرجا اختلافی بین مسئولین وجود داشته باشد مردم ضرر خواهند کرد
  • تاکید برنقد منصفانه ومطالبه گری
  • وقت آشتی با تیم ملی است؟
  • کشت خاکشیر در۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی مرودشت
  • حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در تجمع شبانه مرودشت
  • پروژه مسکن مهر سیدان مرودشت ۱۷ساله شد
  • گزارش تصویری:حضوردانش آموزان سیدانی در سنگر خیابان
  • کشف کولرهای قاچاق ۶ میلیاردی در مرودشت
  • مرودشت را به جايگاه حقیقی خود بعنوان قطب گردشگری کشور می رسانیم
  • طلای آسیا برای ایران با وزنه 231 کیلویی علیرضا نصیری
  • عدنان موسوی بوکسور مرودشتی به تیم ملی جوانان ایران دعوت شد
  • حضور کاروان سلامت دربخش سیدان مرودشت
  •  

     

     


    بازدید سفیر مکزیک از تخت جمشید مرودشت

     
    2699
    :كد
    شنبه 26 مهر 1393

    اولیسس کانچولا سفیر مکزیک در ایران، از مجموعه جهانی تخت جمشید دیدن کرد.




    به گزارش مهر، اولیسس کانچولا ضمن بازدید از کاخهای تخت جمشید، این بنای جهانی را مکانی عظیم و تحسین برانگیز خواند و گفت: هیچکس نمی تواند توصیفی واقعی و در خور تحسین از این اثر تاریخی که نشان از فرهنگ غنی و بیانگر مهارت و توانمندی ایرانیان در برپایی این بنای تاریخی و عظیم است ، را داشته باشد.

     سفیر مکزیک با اشاره به اینکه از بدو فعالیتش در ایران ، اولین سفر بازدید از اماکن تاریخی اصفهان و فارس بوده و هدف خود را از این سفرها ، آشنایی با فرهنگ مردم ایران و همچنین توسعه روابط فرهنگی تاریخی ایران و مکزیک خواند.

     اولیسس کانچولا در این بازدید اظهار داشت: روابط فرهنگی و ارتباطات سیاسی  ایران و مکزیک سابقه ای ۱۰۰ ساله دارد و هر چند مردم مکزیک، ایران را به عنوان کشوری متمدن و با فرهنگ دیرینه می شناسند اما این کافی نیست و به دنبال آن هستیم این روابط بیش از پیش در سایه تعاملات فرهنگی تقویت شود.

    وی در بازدید خود به تعداد بسیار زیاد توریست از دیگر کشورها در تخت جمشید اشاره کرد و افزود: این بسیار جالب است که از ملیت های مختلف به تخت جمشید می آیند و این بنای عظیم را بازدید می کنند. حضور و تنوع توریست از سایر کشورها به ایران نشان از علاقه مندی سایر ملل به فرهنگ ایران در سایه امنیت موجود و تاریخ و فرهنگ عظیم و غنی مردم ایران است.

     اولیسس کانچولا سفیر مکزیک در حاشیه بازدید خود، از سالن دستاوردهای علمی- پژوهشی پایگاه جهانی تخت جمشید بازدید و دفتر یادبود تخت جمشید را امضاء کرد.

     معاون میراث فرهنگی کشور از محوطه تاریخی تل آجری و موزه تخت جمشید بازدید کرد

    محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور طی بازدید از نزدیک وضعیت کاوش در محوطه تاریخی تل آجری و همچنین روند مرمت موزه تخت جمشید را بررسی کرد.

    در این بازدید ، پروفسور پیرو فرانچسکو کالیری،سرپرست تیم ایتالیایی کاوش تل آجری ضمن تشریح نتایج بدست آمده و مطالعات انجام شده در فصل های گذشته ی کاوش و گمانه زنی های مرتبط  با محوطه تاریخی تل آجری ، به ارائه گزارش پرداخت.

      دکتر طالبیان با اشاره به موقعیت محوطه تل آجری که در ۳٫۵ کیلومتری بنای تخت جمشید قرار دارد و یکی از چند محوطه باستانی مربوط به دوره هخامنشی است که به ثبت ملی رسیده است.

     وی شناسایی و کاوش محوطه ی تل آجری را که هم از نظر ارزش تاریخی در گذر زمان قابل توجه است و هم به لحاظ هویت محتوایی جزء میراث فرهنگی به شمار میرود، حائز اهمیت خواند و افزود: این مکان به پیش از زمان داریوش و برپایی تخت جمشید بر می گردد و آجرهای لعابدار آن به دلیل برخورداری از  مضامین اسطوره ای و آیینی حائز اهمیت است.

     معاون سازمان میراث فرهنگی کشور ابراز امیدواری کرد در محوطه هایی تاریخی همچون تل آجری پس از اینکه بحث مطالعاتی آن در تمامی سطوح کامل و نتایج ارزشمندی از کاوش و مطالعه باستان شناختی آن فراهم شود،  ایجاد سایت موزه بتواند از یکسو بخشی از تاریخ ناشناخته و یا کمتر شناخته شده کشور را زنده و معرفی کند و از سوی دیگر باعث توسعه محور گردشگری نیز شود.

       طالبیان همچنین با بازدید از موزه تخت جمشید که چندی پیش،  فاز جدید مرمتی آن آغاز شده است، در جریان روند مرمت و توسعه موزه قرار گرفت.




    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    1826
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari