صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     


    این پلی کلینیک، بدون پارکینگ افتتاح نشود!

     
    2099
    :كد
    پنج شنبه 8 اسفند 1392

    به خوبی روشن است که وضعیت فعلی خیابان سعدی و معابر نزدیک به این طرح، از کشش لازم برای هضم ترافیک آتی برخوردار نیست



    مدت ها بود که مردم شریف مرودشت در حسرت داشتن درمانگاه های تخصصی و مراکز پزشکی معتبر به سر می بردند. امید آن ها این بود که با افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی (در مجاورت فلکه معلم)، فشار موجود از دوش تنها بیمارستان شهر برداشته شده و در رقابتی سالم، کیفیت ارائه خدمات درمانی بهتر و بهتر شود.
    اما عملا این اتفاق هرگز رخ نداد و در پروسه ای عجیب، ساختمان در نظر گرفته شده برای افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت و درمان واگذار و با حذف بیمارستان تأمین اجتماعی، بیمارستان قدیمی شهر به مکان جدید اسباب کشی کرد.


    گرچه در ادامه و با توسعه فیزیکی و استقرار تجهیزات و دستگاه های جدید در بیمارستان شهید مطهری، کمیت سرویس دهی به بیماران ارتقاء یافت اما از آن جا که رقابتی برای افزایش کیفیت وجود نداشت هرگز مشخص نگردید که کیفیت خدمت رسانی به بیماران مرودشتی چه ميزان ارتقاء يافته و چه فاصله ای تا استاندارد های ملی دارد. هرچند بیماران معترض، دائما بر ضعف خدمت رسانی و مدیریت بیمارستان همواره بر ارتقای این خدمات اصرار ورزیده اند.


    تحرکات اخیر عمرانی در مجموعه پلی کلینیک تخصصی تأمین اجتماعی مرودشت (واقع در محل پمپ بنزین سابق)، نوید بخش این موضوع است که با افتتاح این مجموعه و شروع رقابتی نظام مند، کیفیت خدمات پزشکی و رضایت شهروندان مرودشتی از پروسه درمان بیماران، افزایش خواهد یافت. با راه اندازی این پلی کلینیک و خروج فرآیند درمان از حالت تک قطبی و انحصاری، امید این می رود تا مردم با مقایسه خدمات دریافتی از این دو مجموعه بتوانند مطالبات روشن تری از زحمت کشان عرصه بهداشت و درمان داشته باشند.


    اینک که شهروندان با شادمانی به روند اجرایی این پروژه می نگرند، موضوعی بسیار مهم ذهن کارشناسان و اهالی فن را بخود مشغول کرده و آن «پیش بینی یا عدم پیش بینی پارکینگ» در مجاورت این مجموعه ارزشمند و تأثیرگذار است. نگاهی منصفانه و عاری از هیجان زدگی و تعصب به این پروژه، نشان می دهد که افتتاح پلی کلینیک تأمین اجتماعی، اتفاق ترافیکی بزرگی را در خیابان سعدی و حوالی این مرکز درمانی به دنبال خواهد داشت. اتفاقی که در صورت عدم پیش بینی دامنه و شدت آن، بدل به معضلی تازه و رنج آور برای شهروندان و مراجعین خواهد بود.

    به خوبی روشن است که وضعیت فعلی خیابان سعدی و معابر نزدیک به این طرح، از کشش لازم برای هضم ترافیک آتی برخوردار نیست و در صورت افتتاح درمانگاه با وضع موجود، گره های فراوان ترافیکی، سردرگمی شهروندان و ایجاد مزاحمت برای ساکنین محل، نخستین ارمغان این پروژه ارزشمند خواهد بود.


    خریدو تملک ابنیه مجاور این طرح برای اجرای محوطه پارکینگ، ضرورتی است که می باید همزمان با شروع این طرح در دستور کار قرار گرفته باشد و عدم پیش بینی این امر ضروری، قصوری غیر قابل بخشش است. در صورت عدم تملک فضای مورد نیاز پارکینگ و اصرار بر افتتاح این طرح، بدون پیش بینی زیر ساخت های ترافیکی و فضای لازم برای پارک خودرو مراجعین پرشمار این پروژه، شیرینی افتتاح این طرح عمرانی به کام مردم شریف مرودشت، تلخ خواهد شد.

    ***
    اگر چه افتتاح این طرح، آرزوي هر مرودشتي است و می تواند التیام بخش گوشه ای از دردهای بیماران باشد لیکن «ترافیک احتمالی» ناشي از عدم پيش بيني پاركينگ، دردی خواهد بود جانگدازتر، بر تن نحیف دومین شهر استان فارس!

    «تحريريه هفته نامه مرودشت»


    منبع:هفته نامه مرودشت



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    1506
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari