
پیدا شدن جسد در مرودشت ، قاتل در شیراز
|
1934
|
:كد |
سه شنبه 1 بهمن 1392 |
|
رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری قاتل فراری پس از گذشت یکسال در آن شهرستان خبر داد.
|

رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری قاتل فراری پس از گذشت یکسال در آن شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیروس حیدری در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان مرودشت در بهمن ماه سال گذشته جسد فردی رادریکی از روستاهای شهرستان کشف کردند.
وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد متوفی به نام “ح – س” در اثر اصابت گلوله فوت شده و همین امر فرضیه قتل وی را قوت بخشید.
رییس پلیس آگاهی فارس ادامه داد: تلاش ماموران جهت پیدا کردن سرنخ هایی از قاتل با بکارگیری شگردهای خاص پلیسی، کارهای اطلاعاتی و شبانه روزی آغاز ولی به دلیل اینکه قاتل ردپایی از خود به جای نگذاشته بود بی نتیجه ماند.
سرهنگ حیدری تصریح کرد: ماموران در ادامه بررسی ها روی این پرونده موفق شدند یکسری سرنخ ها و مدارکی از قاتل احتمالی به نام “م – ر” به دست آورند.
وی گفت: مظنون به نام “م – ر” به طور غیر محسوس تحت مراقبت های شدید شبانه روزی قرار گرفت و با جمع آوری مدارک لازم وی در یک عملیات غافلگیرانه در یکی از روستاهای محل وقوع قتل دستگیر شد.
سرهنگ حیدری ادامه داد: در بازجویی های فنی و پلیسی از ” م – ر” قتل “ح – س” از وی کشف و دلیل قتل را اختلافات مالی با مقتول عنوان کرد.
رییس پلیس فارس گفت: در این خصوص، پرونده پس از تکمیل شدن به همراه قاتل جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد
منبع:مهر
|
نظرات بینندگان |
|
ارسال نظرات |
|
|