صفحه اصلی   |   www.marvdashtnama.ir   |   

 

آخرین اخبار

  • اقتصاد دنیا چطور هر روز بدهکارتر می‌شود؟
  • گزارش تصویری برگزاري جشن نوروز ۱۴۰۴ در مجموعه جهانی تخت جمشید مرودشت
  • لباس محلی فارس با قدمتی چهار هزار ساله
  • نصب ماکت هواپیمای جنگی اف ۵ در ورودی شهر مرودشت
  • پیام تبریک اسفندیار عبدالهی به مناسبت آغاز سال نو
  • مدرسه شهید مرزبان قهرمان والیبال آموزشگاه های مرودشت شد
  • همایش بین‌المللی نوروز در پایگاه میراث فرهنگی تخت‌جمشید برگزار شد
  • تخت جمشید میزبان ۳ کشور عضو حوزه نوروز
  • بیشترین میزان تخلف در واحدهای صنفی شهرستان مربوط به عدم درج قیمت، گران‌ فروشی، کم‌فروشی، تقلب و عدم ارائه صورت حساب است
  • الگوپروری در بحث فرهنگ نیاز اساسی ماست.
  • ترویج امر به معرف باعث برچیده شدن ناهنچار های اجتماعی می شود
  • اتصال به آزاد راه شیراز اصفهان در دستور کار وزارت راه و شهرسازی با تلاش های اسفندیار عبدالهی
  • بازدید فرماندار ویژه شهرستان مرودشت از روند بهسازی محورهای گردشگری
  • بزرگترین محفل قرآنی دانش آموزان مدارس غیر دولتی و هیئت امنایی در مرودشت
  • دیدار و گفتگوی هیات مدیره نظام پرستاری با سرپرست فرمانداری مرودشت
  • جنگل های اطراف تخت جمشید در حال نابودی هست مسئولان فکر اساسی کنند
  • برگزاری یادواره شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت
  • قاتل جوان مرودشتی تسلیم قانون شد؛ انگیزه قتل، مسدود کردن راه بود
  • انتصاب دبیر جدید حلقه میانی مطالبه گری شهرستان مرودشت
  • وقتی که پیچِ سازوکارهای رسمی شل شده و تابوشکنی مد می‌شود
  • پاراتکواندو ایران در تسخیر یک عجوبه مرودشتی/ کسب دو نشان طلای نوبرانه رهاورد ارباب ضربه ها
  • وزنه برداران دانش آموز مرودشت بر قله ی فارس؛
  • شوراهای اسلامی باید در تصمیم گیری و تصمیم سازی مشارکت فعال داشته باشند
  • برپایی امپراطور روم در تخت جمشید | ماجرای تفاهم 30 میلیاردی میراث فارس و شهرداری مرودشت چیست؟
  • کاشت درخت باید به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود
  • فعالیت معدن و کارخانه آسفالت پیرامون تخت جمشید بصورت کامل متوقف می‌شود
  • مهدی رزمیان قهرمان لیگ برتر تکواندو کشور
  • تا دو هفته آینده تمامی کابل های مخابرات سرقت شده مرودشت جایگزین می شود
  • مراسم تجلیل ازدانش آموزان برتر برگزار شد.
  • طراحی تابلو رله هوشمند قابل برنامه ریزی در مرودشت.
  •  

     

     


    سخنرانی فرمانده سپاه فارس در اربعین مادر شهیدان شبانپور

    1712
    :كد
    شنبه 11 آبان 1392

    به گزارش خبرگزاری فارس از مرودشت،سردار غلامحسین غیب پرور عصر امروز در مراسم یادواره آلاله‌های خونین بهمن، جمال و حمید شبانپور و اربعین مادر گرامی این سه شهید، اظهار داشت: دشمن‌ستیزی و دشمن‌شناسی پیام شهدا است که در دنباله خط نورانی اسلام قرار دارد.



    سردار غلامحسین غیب پرور عصر امروز در مراسم یادواره آلاله‌های خونین بهمن، جمال و حمید شبانپور و اربعین مادر گرامی این سه شهید، اظهار داشت: دشمن‌ستیزی و دشمن‌شناسی پیام شهدا است که در دنباله خط نورانی اسلام قرار دارد.

    وی افزود: شهیدان این خانواده جوانانی دلیر بودند که به حرمت مکتب اسلام راهی نبرد با دشمن شدند و ما امروز به دست‌بوسی خانواده شهیدانی آمده‌ایم که بارها امتحان خود را پس داده‌اند و این برای ما افتخاری بزرگ است.

    فرمانده ارشد سپاه فارس اضافه کرد: این مجلس اگرچه مجلس اربعین مادر سه شهید بوده اما بالاتر از آن مجلس ذکر خدا است، به این دلیل که ذکر شهید ذکر خدا محسوب می‌شود و شهدای ما شاگردان ممتاز مکتب حسینی هستند.

    غیب پرور ادامه داد: امام راحل از مال دنیا چیزی نداشت و داشته او، مکتب اسلام و ملتی آزاد و خداجویی بود و با تکیه بر همین ملت انقلاب را سامان داد.

    وی با اشاره به اینکه در مکتب دلدادگی سواد شرط نیست بلکه معرفت و شعور انقلابی و دینی شرط است بیان کرد: در عین حال اینکه پدر و مادر این شهیدان از سواد برخوردار نبودند اما گوی معرفت را از دیگران ربودند.

    فرمانده ارشد سپاه فارس همچنین ابراز داشت: من در مجلس تشییع و تدفین این شهیدان توفیق حضور نداشتم اما از زبان مردم شنیدم که مرحوم حاج علی شبانپور، فرزندانش را تدفین می‌کرده و تکبیر می‌گفته و گریه نمی‌کرده که نشان دهنده وفاداری به امام و رهبری است.

    سردار غیب پرور با اشاره به هزینه سنگینی که برای حفظ انقلاب پرداخته شده است تصریح کرد: بزرگترین اتفاق پس از دوران غیبت امام زمان (عج) وقوع انقلاب اسلامی بود.

    وی ابراز داشت: مراجع و آزادمردان بسیاری آمدند و فریاد زدند اما هیچ‌کس جز امام خمینی (ره) نتوانست تشکیل حکومت شیعی بدهد و این یک اتفاق مهم بود که دشمن نیز متوجه بزرگی آن شد و با هر وسیله‌ای از جمله تحمیل جنگ و ترور شخصیت‌های دینی و علمی کوشید از گسترش آن ممانعت کند.

    فرمانده سپاه فجر فارس در ادامه خاطرنشان کرد: چه کسی می‌تواند از ساماندهی نیروهای تکفیری در سوریه چشم‌پوشی کند در جایی که به‌نام اسلام قلب یک مسلمان را در می‌آورند و به دندان می‌گیرند یا اینکه در سراوان، جوانان ما را به خاک و خون می‌کشند.

    وی همچنین گفت: اگر گوش‌های ما به نوای ملکوتی شهدا گوش دهند توصیه آنها به استقامت در راه انقلاب و اسلام و دشمن‌ستیزی را خواهند شنید.

    غیب پرور افزود: دشمن در دشمنی خود با ما، هیچ تغییری و سر سوزنی عقب‌نشینی نکرده، پس چه شده در مملکت متعلق به شهدا و اهل بیت که حاکم اصلی آن سیدالشهدا است، شعار مرگ بر آمریکا کم‌رنگ می‌شود و تلاش می‌کنیم که در دوستی با آنها سبقت بگیریم.

    وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بر نرمش قهرمانانه تأکید داشتند نه سبقت در دوستی با آمریکا، چطور می‌شود فراموش کرد که آمریکا چه غارت‌ها و جنایاتی در این کشور روا داشته است.

    این سردار اضافه کرد: شعار مرگ بر آمریکا، شعار مرگ بر استکبار، منافقین، تروریسم، گروه‌های تکفیری و وهابیت است، و کسانی که از دوستی با آمریکا سخن می‌گویند مشخص کنند که آیا می‌خواهند با منافقین و سایر گروه‌ها هم‌کاسه باشند.

    سردار غیب پرور ادامه داد: کسانی که این تفکر را دارند انتظار همراهی فرزندان امام و انقلاب را نداشته باشند چراکه ما از امام خمینی مرگ بر آمریکا و از امام حسین (ع)، «هیهات من‌الذله را آموخته‌ایم.

    وی اضافه کرد: در این مجلس بزرگداشت شهیدان شبانپور اعلام می‌کنم که انقلاب اسلامی خطوط قرمزی دارد، پس به دوستان عرض می‌کنیم که وارد خطوط قرمز نشوند وگرنه با غیرت فرزندان انقلاب رویه‌رو می‌شوند.

    فرمانده سپاه فجر فارس به مراسم یوم‌الله 13 آبان نیز اشاره کرد و گفت: امسال به یاری خداوند، خروشنده‌ترین فریادهای مرگ بر آمریکا را در این روز سر خواهیم داد.

    وی ادامه داد: همان‌طور که پدر و مادر شهیدان شبانپور در مراسم فرزندانشان گریه نکرده و صبر و استقامت پیشه کردند، ما نیز بر این مکتب استقامت خواهیم کرد.

    این یادگار دفاع مقدس با اشاره به فرا رسیدن ماه محرم، بیان داشت: راه سیدالشهدا، ایستادگی در برابر دشمان است که شهیدان ما نیز به آنان اقتدا کردند.

    در ادامه این مراسم حسن شبانپور برادر سه شهید از حضور آحاد مردم شهرستان‌های مرودشت و ارسنجان و پاسارگاد در مجالس تدفین و ترحیم این مادر بزرگوار تشکر و اعلام کرد که دیگر فرزندان و نوه‌های این خانواده همچنان آماده شهادت در مکتب اسلام و قرآن و امام راحل هستند.


    منبع:خبرگزاری فارس



    نظرات بینندگان
    ارسال نظرات
    نام
    ایمیل
    نظر*  
    کد امنیتی جمع 4 با 4
     

      - نظراتی که به پیشرفت و تعمیق بحث کمک می کنند در مدت کوتاهی پس از دریافت به نظر دیگر بینندگان می رسد.
    - نظرات حاوی الفاظ سبک یا هرگونه توهین، افترا، کنایه یا تحقیر نسبت به دیگران منعکس نمی ‏شوند.

     

     

     

     
     
    +تبلیعات در سایت مرودشت آنلاین با تعرفه های استثنائی - 09394084008
     
    2279
     
       
      logo-samandehi

    صفحه اصلی

    مدیریت سایت

    ارتباط با ما

    خبرنامه

    ایمیل

    آرشیو

    جستجو

    پیوند ها

    سفارش تبلیغات

    RSS

     

    بهترین نمایش در 768*1024     |    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرودشت آنلاین می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.    |    طراحی و تولید: H. Mokhtari